KUĆA ŽRNOVNICA- STAN NA TRI ETAŽE, Split - Okolica, Kuća

230,000.00 €
  • 52148 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
148 m²
Površina placa
100 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1985
Zadnja adaptacija
2010
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Splitsko-dalmatinska županija
Općina/Grad
Split - Okolica
Naseljeno mjesto
Žrnovnica
Poštanski broj
21000
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
U mjestu Žrnovnica koje se nalazi istočno od grada Splita, podno Mosora uz rijeku Žrnovnicu u središnjem dijelu naselja prodaje se ova ugodna i lijepa troetažna kuća bruto površine 148,19m2. STRUKTURA STANA: Građevini se pristupa neposredno sa javne površine odnosno betoniranog puta koji vodi u vlastito dvorište. Stan sadrži tri etaže odnosno prizemlje, prvi kat, potkrovlje. Komunikacija među etažama osvarena je unutarnjim željeznim stubištem. Adaptacija kuće je napravljena 2010 godine, te ima obnovljen kvalitetan krov koji ne iziskuje dodatna ulaganja. Prizemlje sadrži kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak te ostavu koja ima provućenu instalaciju za ugradnju wc-a. Etaža iznosi 36,42 m2 neto površine. Unutarnjim skalama dolazimo na drugu etažu koja sadrži dvije spavaće prostrane sobe površine 14,69 m2 I 12,53 m2 te kupaonicu/wc 5,51 m2. Prvi kat ukupno iznosi 36,38m2 . Dolaskom na 2. kat odnosno potkrovlje koje iznosi ukupno 34,91m2 nalaze se dvije potkrovne spavaće sobe. U jednoj od njih nalazi se najljepši pogled ove ugodne kuće na ostatak mjesta i brdo Perun. Etaža sadrži još jednu kupaonicu koja se trenutno ne koristi. Iz dvorišta postoji i ulaz u kameni podrum ili konobu. POTENCIJAL: Osim stambenog prostora ova nekretnina ima potencijala i za najam. Funkcionalna je i održiva, gradnja kvalitetna, ožbukano i obojano. Potrebna manja adaptacija unutarnjeg prostora i uređenja interijera. Ukupno, ova kuća i ovaj troetažni stan nudi miran životni prostor u blizini svih bitnih sadržaja, 3 km udaljeno od mora i u blizini glavne prometnice koja vodi u grad Split. Osim toga ima i potencijalnu sposobnost generiranja prihoda putem najma što kuću čini atraktivnom investicijskom prilikom. Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno me kontaktirajte kako bi Vam ponudili personalizirani pristup i diskretnu uslugu pronalaska nekretnine po Vašim željama i preferencijama. ID KOD AGENCIJE: ST1515

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
544096
Agencijska šifra
ST1515
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 120 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku