Kućica u nizu na odličnoj lokaciji, Rijeka, Kuća

240,000.00 €
  • 51100 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
100 m²
Površina placa
813 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2016
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Rijeka
Naseljeno mjesto
Zamet
Poštanski broj
51000
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
Tražite li dom koji odiše toplinom i karakterom prošlih vremena? Ova održavana kućica u nizu će vas osvojiti svojim rustikalnim šarmom! Nalazi se na parceli od 102 m2 sa terasom, pružajući vam savršen spoj udobnosti i nostalgije. Kuća je očuvana, sa svim karakteristikama starinskog duha koje će vas osvojiti na prvi pogled. Prostrana natkrivena terasa s prelijepom šternom poziva vas na uživanje u sunčanim danima i večernjim druženjima s prijateljima i obitelji. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za savršeni zabavni prostor - od stola i klupa, do vanjskog roštilja i brajde. Uz kuću dolazi okućnica od 813 m2, uređena kaskadno. Tu je i prostrana garaža od 25 m2, alatnica, drvarnica, gospodarska zgrada te dodatne popratne prostorije, što vam pruža obilje prostora za pohranu i hobije. Ispred garaže, osigurana su dodatna 3-4 otkrivena parkirna mjesta što predstavlja pravu rijetkost u naseljima danas. Sama nekretnina koncipirana je kao dvoetažni trosoban stan.U prizemlju vas očekuje kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, također nalazimo novo adaptiranu kupaonicu i jednu spavaću sobu, pružajući vam sve što vam je potrebno na dohvat ruke. Drvenim stepenicama penjemo se na 1. kat gdje su još dvije spavaće sobe i hodnik između sa kojeg se izlazi na balkon sa predivnim pogledom na more. U ovoj nekretnini sobe su vrlo komforne, vanjska stolarija je pvc sa griljama, u sobama je prilično očuvan parket, fasada je starija ali uredna, krov salonit, grijanje sa peći na drva i klima uređajem. Mikro lokacija nekretnine je odlična jer nudi privatnost, a opet je u neposrednoj blizini zaobilaznice, pružajući vam jednostavan pristup svim sadržajima koje vam grad nudi. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove nekretnine. Kontaktirajte već danas naše agente i ostvarite svoj san o savršenom domu! Lida Orlić 0989802954 Sloven Majstorović 0976000450 ID KOD AGENCIJE: 15905

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
568568
Agencijska šifra
15905
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 113 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku