Lijepa apartmanska kuća na mirnoj lokaciji, Pula, Istra, Pula, Kuća

750,000.00 €
  • 105260 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
260 m²
Površina placa
515 m²
Broj soba
10
Broj kupatila
5
Ažurirano
Jan 31, 2024
Stanje
Izgrađeno
2013
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Pula
Naseljeno mjesto
Veli vrh
Poštanski broj
52100
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
5
Opis
Opis
U ponudi imamo ovu lijepu apartmansku kuću površine 260 m2 s bazenom u Puli - Veli Vrh koja se prodaje kompletno namještena i sa dobro uhodanim poslom najma. Okućnica je lijepo uređena i okružena zelenilom te pruža poseban mir i relaksaciju, a za još bolji dojam tu je i grijani bazen sa sunčalištem, roštiljem, te prostorom za druženje i objedovanje. Kuća se sastoji od 5 stanova: * U prizemlju imamo komforni stan površine cca 85m2 koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, spavaće sobe, kupaonice, ostave, hodnika i velike natkrivene terase. * Također u prizemlji smjestio se još jedan stan površine cca 48m2, koji se sastoji od otvorenog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, spavaće sobe, kupaonice i veće natkrivene terase. * Na 1. katu smjestio se stan površine cca 48m2, koji se sastoji od otvorenog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, spavaće sobe, kupaonice i dva balkona. * Također na 1. katu tu je još i stan površine cca 48m2 sa otvorenim dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, spavaćom sobom, kupaonicom i lijepom terasom. * Na 1. katu imamo još i studio apartman površine cca 48m2 koji se sastoji od otvorenog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, spavaće sobe, kupaonice i galerije. Svi stanovi su opremljeni vanjskom PVC stolarijom i griljama, unutarnjom drvenom stolarijom, inverter klima uređajima, potpuno opremljenim kuhinjama, te kvalitetnom keramikom. U svim stanovima je ugrađena prva faza centralnog grijanja; potrebno je ugraditi dodatne radijatore i peć u kotlovnici po izboru. Najveći stan trenutno se grije na peć na pelete. Na okućnici osiguran je parking za 5 automobila. Posebnost ove apartmanske kuće zasigurno je grijani bazen sa sunčalištem i prostorom sa spravama za fitness i igraonicom za djecu. U dvorištu ispred kuće nalazi se i roštilj sa natkrivenom terasom/otvorenom konobom. Kuća ima vlastiti bunar za vodu pogodnu za piće i druge potrebe. Novi vlasnik nema nikakva početna ulaganja, naime kuća je odlično održavana te kupnjom ove kuće zapravo preuzimate i dobro uhodani posao, a može biti uz najam i lijepo stambeno rješenje. Naravno uz napomenu da nekretnina na ovoj lokaciji ustvari jamči i cjelogodišnji najam a ne samo sezonski. Lokacija kuće je zaista odlična jer je u mirom dijelu naselja, a opet u blizini svih potrebnih sadržaja. Do mora udaljenost cca 3 km. Kuća posjeduje Rješenje o izvedenom stanju. Svi detalji na upit. ID KOD AGENCIJE: 1587

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
565530
Agencijska šifra
1587
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 145 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku