LUKSUZNA VILA, PRODAJA, NOVOGRADNJA, ROVINJ, 400 m2, Rovinj, Kuća

3,300,000.00 €
  • 94400 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
400 m²
Površina placa
200 m²
Broj spratova
2
Broj soba
9
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 02, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Rovinj
Naseljeno mjesto
Rovinj
Poštanski broj
52210
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
LUKSUZNA VILA, PRODAJA, NOVOGRADNJA, ROVINJ, 400 m2 Prodajemo jedinstvenu i luksuznu vilu s bazenom ukupne stambene površine 400 m2. Vila se nalazi na posebnoj lokaciji s pogledom na more i grad Rovinj. Vila je udaljena samo 200 m od mora i prekrasnih plaža. Jedna od posebnosti ove vile je lift koji se proteže od podruma pa sve do zadnjeg kata. Bazen površine 40 m2 smjestio se na vanjskoj terasi s koje se već pruža zaista poseban pogled na more. Na krovu je smještena solarna elektrana koja je projektirana da tijekom cijele godine napaja sve uređaje u vili. Ugrađen je i KNX sustav upravljanja koji omogućuje upravljanje svim smart home uređajima u kući preko telefona. Vila se sastoji se od: - OKUĆNICE: ograđena okućnica, automatska ulazna kapija, bazen površine 40 m2 sa sunčalištem, uređena travnata površina. - PODRUMA: zamišljen kao wellness prostor sa sobom za masažu, teretanom i saunom, kupaonica, dva wc-a, vešeraj, te pomoćni podrumski prostor površine 42,5 m2. - PRIZEMLJA: velika ulazna vrata s otvaranjem otiskom prsta, ulazni hodnik, BBQ kuhinja s blagovaonicom s izlazom na terasu bazena, wc, te garaža za dva automobila. - PRVOG KATA: tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama od kojih master soba ima izlaz na lođu s jacuzzijem, svaka soba ima svoj walk-in ormar. - DRUGOG KATA: veliki open space prostor koji ujedinjuje kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu, s izlazom na natkrivenu terasu površine 25 m2, dodatna soba s kupaonicom koja može biti ili radna soba ili dodatna spavaća soba. Vila se prodaje potpuno namještena. Grijanje: najmoderniji sustav podnog grijanja preko dizalice topline. Hlađenje: ventil konvektori. Solarna elektrana: da. Lift: da Orijentacija: Jug. Udaljenost od mora: 200 m. Parking: 2 parkirna mjesta u garaži u prizemlju. Vlasništvo: 1/1 Kao jedan od najslikovitijih i najromantičnijih gradova na Mediteranu, grad Rovinj svake godine privlači velik broj posjetitelja, ponajviše ugodnom mediteranskom klimom, brojnim kulturnim manifestacijama, bogatom kulturnom poviješću, ali prije svega prekrasnim plažama i čistim Jadranskim morem. Također, Rovinj krase razvedena obala s 22 otoka i otočića, kameni rtovi i šljunčane uvale duž 67 kilometara dugog rovinjskog priobalja. Simbol grada Rovinja je i crkva svete Eufemije koja imponira sa svojim 60 metara visokim zvonikom. Ovo je jedna od posljednjih kuća na ovoj lokaciji u Rovinju koja se prodaje. Ova je nekretnina u sustavu PDV-a, čime kupac ne plaća porez na promet nekretnina. Cijena: 3.300.000 eura. ID KOD AGENCIJE: 3565

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
587082
Agencijska šifra
3565
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 57 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku