LUKSUZNA VILLA S POGLEDOM NA MORE, Poreč, Kuća

1.00 €
  • 54223 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
223 m²
Površina placa
676 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Prodaje se prekrasna moderna vila smještena u mirnom okruženju u neposrednoj blizini Poreča, udaljena samo 2,7 km od obale Jadranskog mora. Ova elegantna vila nudi luksuzan i prostran prostor za udoban život. Prizemlje vile sastoji se od impozantnog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice koji zajedno zauzimaju čak 55 m2. Ovaj otvoreni prostor pruža izvanredan ambijent za obiteljska okupljanja i druženje s prijateljima. Uz to, u prizemlju se nalazi i wellness-kutak namijenjen opuštanju i uživanju, idealan za trenutke kada želite sebe počastiti i osjetiti potpunu relaksaciju. Također, prizemlje obuhvaća tehničku sobu, praonicu rublja i gostinjski WC, pružajući praktičnost i funkcionalnost u svakodnevnom životu. Na prvom katu vile nalaze se četiri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom privatnom kupaonicom (en suite). Ove elegantno uređene spavaće sobe pružaju udobnost i privatnost za cijelu obitelj ili goste koji će boraviti u vili. Dodatno, s prvog kata se izlazi na terasu od 58 m2, koja je idealno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem opuštanju uz prekrasan pogled na okolinu. Na vrhu vile nalazi se krovna terasa površine 45 m2. Ova prostrana terasa nudi panoramski pogled na okolni krajolik i more te je savršeno mjesto za sunčanje ili opuštanje uz osvježavajući koktel dok uživate u prekrasnom zalasku sunca. Vanjski prostor vile je ograđen i pažljivo uređen kako bi pružio mir i privatnost. Središnji dio vrta krasi prekrasan bazen, idealan za osvježenje u vrućim ljetnim danima. Oko bazena se nalazi sunčalište na kojem možete opustiti se i uživati u toplim sunčevim zrakama. Također, tu je i natkrivena terasa površine 55 m2 s udobnim sjedećim garniturama, savršena za uživanje u vanjskim obrocima ili opuštanju u hladovini. Za ljubitelje roštilja, tu je i kamin koji će dodatno obogatiti vanjski prostor i omogućiti pripremu ukusnih obroka na otvorenom. Vila je opremljena podnim grijanjem koje koristi toplinsku pumpu. Postoji nekoliko razloga zašto bi kupovina vile pokraj Poreča bila dobra investicija. Evo nekoliko glavnih razloga: Lokacija: Poreč je jedan od najpoznatijih i najljepših gradova na jadranskoj obali Hrvatske. Smješten je na zapadnoj obali Istre i poznat je po svojim prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i bogatom kulturnom naslijeđu. Kupovina vile u blizini Poreča omogućuje vam da uživate u svim tim pogodnostima i ljepotama koje ovaj područje pruža. Turizam: Poreč je popularna turistička destinacija s velikim brojem posjetitelja tijekom cijele godine. Kupovina vile u ovom području može vam pružiti odličnu priliku za iznajmljivanje ili stvaranje vlastitog turističkog smještaja. To može biti izvor dodatnog prihoda ili čak glavni izvor prihoda, osobito tijekom ljetnih mjeseci. Pa čemu čekati, nazovite nas: LORENA KOGEJ Agent s licencom Mob 091/738-7200 Telefon 052/639-276 [email protected] SANDRA MILETIĆ Agent s licencom Mob 091/988-5843 Telefon 052/639-276 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1508482

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
535897
Agencijska šifra
IS1508482
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 103 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku