Marčana - prekrasna villa za prodaju, Marčana, Kuća

775,000.00 €
  • 4261.35 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
261.35 m²
Broj soba
4
Ažurirano
Aug 15, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Marčana
Naseljeno mjesto
Divšići
Poštanski broj
52206
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Grijanje
Tip grijanja
  • Centralno grijanje (vlastito) solarne ćelije
Opis
Opis
Marčana - villa u istarskom stilu 261,35 m2, 3S+DB,  terasa, balkon, prostrana okućnica od 1.000 m2, vrt sa bazenom i sunčalištem, igralište za djecu!   Na zapadnom dijelu Istarskog područja smjestila se idealna destinacija za odmor, daleko od gradske vreve i napučenih turističkih lokacija. Općina Marčana nudi urbaniziranu obalnu zonu sa kristalno bistrim morem i raskošnim zelenilom u zaleđu. Ova iznimno atraktivna lokacija i udaljenost od mora samo 10 minuta, nudi prekrasnu kamenu kuću za odmor, izgrađenu 2012 godine. Kuća je građena u istarskom stilu, sa kompletnom kamenom fasadom rađenom ručno. Ova prekrasna villa na 2 etaže nudi 261,35 m2 stambene površine, dok prostrana okućnica sa mnoštvo sadržaja ima 1.000 m2.Na ograđenoj parceli nalazi se vrt sa bazenom sa sunčalištem, te igralištem za djecu i trampolinom. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, kupaonica i toalet, vešeraj, spavaća soba i ostava. Na prvi kat se ide popločanim stubama gdje se nalaze 2 spavaće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu, spremište, te velika terasa i mali balkon. Sustav grijanja i hlađena napravljen je putem toplinske pumpe, klime, te solarnih panela za sanitarnu vodi i dogrijavanje. Također, jedna od opcija je i podno grijanje. U villi je ugrađen alarmni sustav i video nadzor. Kompletno je opremljena i uređena kvalitetnim namještajem, te se kao takva i prodaje. Ovo je prekrasna villa, u oazi mira i netaknute prirode koja očarava na prvi pogled, te osim obiteljskog karaktera za stanovanje, nudi i mogućnost za bavljenje turizmom. Luksuzna arhitektura i predivan mirni okoliš sa dozom komfora po mjeri svakoga! Nekretnina koja definitivno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.      DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:Agent: Nikola B. ǀ Mob: 095 377 5581 ǀ E-mail: [email protected]       Poštovani klijenti, u skladu sa Općim uvjetima poslovanja, naplaćuje se agencijska provizija.Više o tome možete pročitati na: www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.    

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
511644
Agencijska šifra
31946
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 75 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku