Medulin, Kuća sa bazenom 250m od mora!, Medulin, Kuća

715,000.00 €
  • 107450 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
450 m²
Površina placa
516 m²
Broj soba
10
Broj kupatila
7
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Pomer
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
Istarska županija, Medulin, mjesto sa preko 80 km razvedene obale sa uređenim kupalištima i ugodnom mediteranskom klimom, sastavljeno je od 6 pirotesknih obalnih naselja od kojih svako ostavlja bez daha. Sa bilo koje polazišne točke more je na dlanu, a prizori sa balkona i terasa kuća očaravaju. Više takvih terasa naći ćemo i u ovoj prekrasnoj kući sa bazenom, koju imamo u ponudi, a nalazi se na jedinstvenoj lokaciji na samo 250 metara od mora. Nekretnina je građena "prije svog vremena", planski sa visokokvalitetnim materijalima te ima solarne kolektore na krovnoj terasi. Kuća ima 4 odvojene stambene jedinice povezane uređenim stepeništem, sve jedinice, uključujući sve sobe su klimatizirane i provedeno je podno grijanje kroz cijelu kuću. Kompletna okućnica je pomno i kvalitetno uređena, u dvorištu je također lijep lounge prostor sa krušnom peći i zasebnom ljetnom kuhinjom. Ovdje nalazimo i vanjski luksuzni bazen sa hidro masažnom klupom za 7 osoba te plitki dio za djecu i neplivače. U sklopu istog je divno uređeno sunčalište površine 60m2, osvjetljeno sa Platek talijanskim reflektorskim sustavom. Kuća se prodaje kompletno namještena i opremljena. Ograda i garaža su na električno otvaranje. Objekt je kategoriziran za Ugostiteljsku djelatnost u domaćinstvu, te ostvaruje vrlo atraktivne prihode u turističkoj sezoni. Sama lokacija i blizina svih potrebnih sadržaja čine ovu nekretninu odličnim izborom, nekretnina koja pruža ugodno stambeno rješenje kao i kvalitetnu investiciju za bavljenje turizmom, te povrat iste. PRIZEMLJE: Dvosoban stan i studio apartman PRVI KAT: Trosoban stan - master bedroom sa pripadajućom kupaonicom, dvije spavaće sobe, hodnik, kupaonica, dnevni boravak spojen sa kuhinjom i blagavaonicom, špajza, terasa od cca 30m2 koja se proteže cijelim pročeljem kuće - pogled na more. DRUGI KAT: Trosoban stan - tri spavaće sobe svaka sa svojom pripadajućom kupaonicom, hodnik, dnevni boravak, kuhinja, te također terasa od cca 30m2 koja se proteže cijelim pročeljem kuće - pogled na more. POTKROVLJE: izlazak na treću terasu te mogućnost nadogradnje panoramskog prostora, galerije ili studio apartmana Glavne karakteristike kuće: Atraktivna i mirna lokacija Pogled na more Uz borovu šumu Podno grijanje provedeno kroz cijelu kuću, odvojeni strujni krugovi Cijela kuća potpuno klimatizirana inverter sustavom Hitachi Veoma kvalitetna izvedba gradnje: prirodan kamen, granit, vrhunska keramika, poseban laminat zbog podnog grijanja Blizina Marine PVC stolarija Za sve dodatne informacije kao i za dogovor termina za razgledanje slobodno kontaktirajte na broj +385 95 88 09 208 - Katarina Vlašić. ID Kod Agencije: IS1511690 ID KOD AGENCIJE: IS1511690

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
582055
Agencijska šifra
IS1511690
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 30 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku