Moderna i luksuzna vila u okolici Poreča, Poreč, Kuća

1,250,000.00 €
  • 65440.20 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
440.20 m²
Površina placa
858 m²
Broj soba
6
Broj kupatila
5
Podrum
Da
Ažurirano
Oct 25, 2023
Stanje
Stanje
U izgradnji
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Voda
  • Kanalizacija
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
Ova atraktivna moderna vila smještena je u okolici Poreča na jednoj od najtraženijih lokacija. Spoj je moderne gradnje, svjetlosti I komfora. Kuća je koncipiran na način da će se sastojati od podruma, prizemlja, prvog kata I krovišta na parceli od ukupno 960 m2. Prizemlje se prostire na 99,60 m2 I sastoji se od ulaza, stubišta, hodnika. spavaće sobe, kupaonice, wc-a te kuhinje sa blagovaonicom I dnevnim boravkom. U prizemlju planirane su dvije prekrasne balkonske stijene te će na taj način prostor biti dovoljno osvijetljen prirodnom svjetlosti I povezan sa terasom. Na terasi se nalazi pergola I ljetna kuhinja te bazen I jacuzzi. Prostor je planiran tako da će se u toplijim mjesecima moći uživati u obrocima na otvorenom. Na prvom katu smještene su četiri spavaće sobe te tri kupaonice I izlaz na terasu koja pruža intimnost, idealna za odmaranje. Na krovištu se nalazi pergola I krovna terasa koja pruža očaravajući pogled. Krovna terasa osim prekrasnog pogleda osmišljena je na način da ima dovoljno biljaka kako bi se postigla mala zelena krovna oaza. U podrumu se nalazi spremište, sauna, teretana, tehnička soba te garaža. Obzirom da je ova vila smještena u okolici Poreča važno je napomenuti da grad Poreč star je gotovo dvije tisuće godina, i nalazi se u luci koju od mora štiti otočić Sveti Nikola. Zbog svog izvanrednog geografskog položaja, danas je jedan od najjačih turističkih centara u Hrvatskoj. Grad prelijepih kulturno-povijesnih spomenika, i bogate ugostiteljsko-turističke ponude, posebno sportsko-rekreacijske, najčešća je odredište europskih turističkih putnika u Hrvatsku. Stari grad sačuvao raspored ulica starog rimskog castruma. Glavne ulice Decumanus i Cardo Maximus još uvijek su sačuvane u svom izvornom drevnom obliku. Poreč je uspio očuvati do današnjeg dana povijesne građevine i spomenike koje mu daje autentičnosti ali i poseban šarm. Kompleks Eufrazijeve bazilike iz 5. stoljeća, koji je na mjestu izvorne crkve prvi put proširen u 6. stoljeću pod Bizantom i biskupom Eufrazijem, predstavlja najvažniji i najvrjedniji kulturni spomenik Poreča, a UNESCO ga je 1997. zaštitio kao spomenik svjetske baštine. Osim bogate povijesne baštine Poreč nudi svojim posjetiteljima i građanima očuvanu, uređenu obalu i prirodu sa svim svojim posebnostima. Duge uređene šetnice uz more, prilagođene za vožnju biciklom ili laganu šetnju s raznim sadržajima. Poreč je grad koji je razvijen na način da svojim stanovnicima pruža sav sadržaj neophodan za moderan život. Šifra objekta: D-124 Razgled nekretnine moguć je uz potpis ugovora o posredovanju koji je temelj za sve daljnje radnje vezane za kupoprodaju, sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. U slučaju odluke o kupnji ove nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene i dospijeva na naplatu nakon sklapanja kupoprodajnog ugovora.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
531422
Agencijska šifra
D-124
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 141 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku