MODERNA VILA U NIZU SA BAZENOM, OKOLICA POREČA, Poreč, Kuća

650,000.00 €
  • 62148 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
148 m²
Broj soba
6
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Poreč
Naseljeno mjesto
Poreč
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Opis
Opis
Ova predivna, moderna villa u nizu smještena je na svega nekoliko minuta vožnje od Poreča i predivnih plaža. Sastoji se od dva stana (stan u prizemlju sa dvorištem i bazenom + stan na katu sa krovnom terasom i jacuzzijem). STAN PRIZEMLJE SA DVORIŠTEM I BAZENOM: Sastoji se od unutarnjeg stambenog prostora, dvorišta sa bazenom te parkinga. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, spremišta, povezanog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice te 2 spavaće sobe i kupaonice. Stan je uređen dizajnerskim namještajem izrađenim po mjeri te je uključen u cijenu. Iz dnevnog boravka se kroz kliznu stijenu izlazi na sunčalište sa predivnim bazenom. U nastavku se nalazi dvorište te parking. VAŽNIJA OPREMA NEKRETNINE: - 3 Vaillant klima uređaja - priprema za podno grijanje putem dizalice topline - vrhunski namještaj izrađen po mjeri - vrhunski kućanski aparati - vrhunska antracit PVC stolarija sa aluminijskim električnim roletama - bazen obložen vrhunskom mozaik keramikom - Mitsubishi dizalica topline za grijanje vode u bazenu STAN 1.KAT SA KROVNOM TERASOM: Stan se sastoji od ulaznog hodnika, spremišta, povezanog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice te 2 spavaće sobe i kupaonice. Stepenice iz dnevnog prostora vode na kat gdje se nalazi velika terasa od 80m2 sa jacuzzijem i predivnim pogledom na okolicu. Stan je uređen dizajnerskim namještajem izrađenim po mjeri te je uključen u cijenu. VAŽNIJA OPREMA NEKRETNINE: - 3 Vaillant klima uređaja - priprema za podno grijanje putem dizalice topline - vrhunski namještaj izrađen po mjeri - vrhunski kućanski aparati - vrhunska antracit PVC stolarija sa aluminijskim električnim roletama .... Ova nekretnina pruža mogućnost za bavljenje turizmom koje osigurava povrat investicije i/ili miran obiteljski život u modernom i luksuznom ambijentu. Postoji i mogućnosti odvojene kupnje stanova obzirom da su stanovi etažirani. Kupac ne plaća porez na promet nekretnina obzirom da je nekretnina u vlasništvu pravne osobe! ZA ORGANIZACIJU OGLEDA I SVE OSTALE INFORMACIJE STOJIM NA RASPOLAGANJU NA: +385989048333 IGOR NAZAREVIĆ ID KOD AGENCIJE: IS1508602

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
535675
Agencijska šifra
IS1508602
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 185 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku