Nedeščina - moderna prizemnica od 172,45m2 s bazenom, Sveta Nedelja, Kuća

750,000.00 €
  • 7172.45 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
172.45 m²
Površina placa
624 m²
Broj soba
7
Ažurirano
Mar 28, 2024
Stanje
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Sveta Nedelja
Naseljeno mjesto
Nedešćina
Poštanski broj
10431
Grijanje
Tip grijanja
  • Klima uređaj
Opis
Opis
Nedeščina - moderna prizemnica od 172,45m2 s bazenom   Malo mjesto Nedešćina nalazi se u okolici Labina. Pitomo istarsko mjesto okruženo je zelenilom  i savršeno je mjesto za odmor ili miran život tijekom cijele godine. Od šarmantnog centra Labina, svih turističkih, administrativnih i trgovinskih sadržaja udaljeno je 5 km, a od lijepih plaža Rabca udaljeno je 8 km. Na rubu Nedeščine nalazi se ova vila s bazenom. Zadnja je u građevinskom dijelu i ispred nje je bagremova šuma. Modernog i jednostavnog dizajna s dvorištem od 624m2, s bazenom  i pogledom na šumu ispred nje, ova vila nudi potpuni mir i komfor.    Ima dvije stambene jedinice.  Glavni dio se sastoji od velikog, dnevnog prostora, master spavaće sobe  s kupaonom i još dvije spavaće sobe koje dijele kupaonu. Ima i manje spremište. Vila ima još i gostinjski apartman s dvije spavaće sobe, većim dnevnim prostorom, i kupaonom.  Ispred je popločani prostor za uživanje u sunčanju, druženju ili kupanju u bazenu. Dnevne prostorije i master spavaća soba kliznim stijenama su povezane s vanjskim dijelom i bazenom. Imat će podno grijanje toplinskom pumpom i još će biti dodatno klimatizirana. U dvorištu su predviđena dva parkirna mjesta.  Gradnja je u tijeku i završetak se očekuje u ožujku 2024.g. Vila će biti potpuno gotova s uređenim okolišem.  U dogovoru s kupcem može se uključiti i namještaj. Vili pripada i korištenje malog parka za djecu  Ako ste u potrazi za vilom u Istri za idealan odmor ili miran, kvalitetan obiteljski život ovo je odličan odabir.     Direktni kontakt s agentom: Romana S. | Mob. 091 4884 658 | E-mail: [email protected]  Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.  

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
511283
Agencijska šifra
36179
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 152 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku