NOVOGRADNJA kuća u nizu D1- 162,01+ garaža+ okućnica od 197,50m2, Brdovec, Kuća

305,251.00 €
  • 52162 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
162 m²
Površina placa
197 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Ažurirano
Nov 21, 2023
Stanje
Novogradnja
Da
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zagrebačka županija
Općina/Grad
Brdovec
Naseljeno mjesto
Prigorje Brdovečko
Poštanski broj
10291
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Prodaje se kuća u nizu oznake D1 u novom stambenom naselju u Prigorje Brdovečko. Kuća D1 je jedna u nizu od 4 kuća u novogradnji. Njena stambena površina iznosi 162,01 m2 koja je rasprostranjena na prizemlje i kat. U prizemlju se nalazi ulazni dio, hodnik, prostor ispod stubišta, radna soba, WC, izba, kuhinja, veliki dnevni boravak spojen s blagovaonom, gospodarstvo te garaža te terasa natkrivena pergolom. Na katu se nalaze hodnik, vešeraj, dvije kupaonice, tri sobe te garderoba. Kući pripada i okućnica površine 197,50 m2, od toga zelena površina 134 m2, vanjsko nenatkriveno parkirno mjesto 12,50 m2 te popločeni dio okućnice 51 m2. Obiteljske kuće spadaju u zgrade gotovo nulte energije odnosno nZEB (nearly zero- energy buildin) što je postignuto temeljitom i kvalitetnom toplinskom izolacijom, ugradnjom vrhunske PVC stolarije s trostrukim izo staklom, te odabirom suvremenog i visokoučinkovitog sustava grijanja. Grijanje je predviđeno kao podno, spojeno na dizalicu topline zrak- voda. Hlađenje je putem klima uređaja. Naselje E.D.I.N.G. u Prigorju Brdovečkom smjestilo se na mjestu gdje se susreću opušteni život izvan grada i blizina gradske vreve, pozicionirano u zelenilu a opet u neposrednoj blizini gradskog naselja. Željeznička stanica Savski Marof je od naselja udaljena desetak minuta pješice od koje treba svega pola sata vožnje do Glavnog kolodvora u Zagrebu. Do Zaprešića je udaljeno 10minuta vožnje automobila. U neposrednoj blizini su smještena dva vrtića, osnovna škola, Dom zdravlja, ljekarna, pošta, trgovina te svi životu potrebni sadržaji. Prodavatelj je privatna osoba te kupac plaća porez na promet nekretnina od 3%. Planirani završetak nekretnina je 09/2024 godine. Kupac plaća agencijsku proviziju od 1% + PDV ID KOD AGENCIJE: 904

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
546462
Agencijska šifra
904
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 180 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku