OTOK CRES - Kuća i zemljište s potencijalom, Cres, Kuća

540,000.00 €
  • 2160 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
60 m²
Površina placa
76000 m²
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Ažurirano
Mar 08, 2024
Stanje
Izgrađeno
1883
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Cres
Naseljeno mjesto
Cres
Poštanski broj
51557
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Punta Križa se nalazi na najjužnijem dijelu otoka Cresa i pravi je nacionalni park bogate flore i faune. Uputiti se u Puntu Križa znači odlutati u zeleno, ovdje prevladavaju borove šume i makije, zelene livade na kojima ćete vidjeti ovce na ispaši, a znadu prošetati i stada jelena lopatara. Nigdje kao ovdje nećete naći tako razvedenu obalu, sastavljenu od samih uvala i rtova sa biserno modrim morem koje ih oplakuje. Punta Križa prava je oaza mira i krajolik savršenog mira. Upravo na ovom području prodaje se mala kućica te prostrano zemljište. Posjed se sastoji od zemljišta ukupne pov. 76.000 m/2 i manje katnice pov. 60 m/2. Kuća je u dobrom građevinskom stanju, ima novu septičku jamu sa tri komore, vodovod i struju od 17 KW. Moguće je proširenje postojećeg objekta za 20 m/2. Na zemljištu je dozvoljena gradnja u svrhu poljoprivrede i agroturizma do 200 m/2 na zemljištu od 30.000 m/2. Kuća je na osami te su prvi susjedi su udaljeni 1 km (posjed Stancija Castelani, agriturizam i posjed Matalda ( budući golf kompleks). Cjelokupno imanje je ograđeno kamenim suhozidom i pravilnoga je oblika. Uz granicu posjeda prolazi cesta Osor - Punta Križa a do kuće po vlastitom zemljištu je pristupna makadamska cesta dužine 100 m. Zemljište je obraslo šumom crnike i ostalog zimzelenog mediteranskog bilja, djelomično je livada s nekoliko smokava, maslina i badema. Kuća ima samo jednu spavaću sobu, kupaonu i WC, kuhinju s kaminom i velikom vanjskom krušnom peći. Kuća je adekvatna za ljetni boravak. Pogled s terena i djelomično kuće pruža se na more, otok Rab, otok Pag, Silbu i Lošinj. Regulacijom visine stabala pogled se može otvarati prema vlastitom nahođenju. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 7399

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
577979
Agencijska šifra
7399
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 73 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku