OTOK KRK, NJIVICE - Apartmanska kuća s panoramskim pogledom na more, Omišalj, Kuća

880,000.00 €
  • 104390 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
390 m²
Površina placa
600 m²
Broj soba
10
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 03, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Omišalj
Naseljeno mjesto
Njivice
Poštanski broj
51513
Proširi Mapu
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
OTOK KRK, NJIVICE - Apartmanska kuća s panoramskim pogledom na more U Njivicama se prodaje apartmanska kuća s panoramskim pogledom na more. Smještena je oko 400 metara od centra Njivica i mora. Objekt ima ukupno četiri etaže. U suterenu objekta nalaze se dvije garaže, ostava od oko 25 m2, koja se može pretvoriti u studio apartman i kotlovnica. U prizemlju se nalaze dva jednosobna apartmana s izlazima na veliku terasu. Na katu se nalazi dvosoban stan s WC-om, kupaonicom, kuhinjom i dnevnim boravkom iz kojeg se izlazi na predivnu terasu od oko 30 m2 s panoramskim pogledom na more. Na drugom katu se smjestio trosobni stan s WC-om, kupaonicom, kuhinjom, dnevnim boravkom koji ima izlaz na terasu s zadivljujućim pogledom na Kvarner. Na lijepo uređenom okućnici snalazi se jacuzzi, velika ljetna kuhinja s kaminom i pomoćni objekt sa WC-om i kuhinjom površine oko 10 m2. Objekt je klimatiziran , te ima provedeno centralno grijanje na plin na prvom i drugom katu. Također je proveden i sustav za grijanje tople vode na solarne panele. Objekt se smjestio u mirnoj, slijepoj ulici u kojoj možete uživati u tišini i pogledu na more Njivice, nedaleko od Omišlja, uvijek su bile u sastavu omišaljskog kaštela, a danas Općine Omišalj. Vjerojatno je mjesto bilo naseljeno još u antičko vrijeme. Prvi put se u pisanim izvorima spominju 1474.godine u darovnici kneza Ivana sedmog Frankopana. Proteklih je stoljeća to bilo malo krčko selo čiji su se stanovnici uglavnom bavili ribarstvom, maslinarstvom i stočarstvom, te iskorištavanjem šuma. Kuće uz samu obalu mora, brodići i ribarske mreže, „kašete“ pune riba, stoljećima su bili prepoznatljiva slika Njivica. Njivice su najmlađe mjesto na otoku Krku, razvile su se upravo zahvaljujući turizmu. Godine 1930. izgrađen je prvi hotel i time je pokrenuta preobrazba malog ribarskog sela u danas jedno od snažnijih turističkih središta na otoku Krku. U središtu mjesta smještena je mala lučica uz čije se rubove na obje strane protežu plaže. Tu se odvija središnji dio života Njivica: uz brojne restorane, kafiće i slastičarnice. Njivice su danas turističko središte s modernom smještajnim kapacitetima, među kojima dominiraju hoteli te autokamp kojeg štiti hladovina bjelogorice. Na kraju gradskih plaža počinje šetalište – romantična staza kroz hladovinu uz more u dužini 1200 metara. Pored blagih prirodnih uvjeta te smještajne infrastrukture na zavidnoj razini, Njivice svojim posjetiteljima nude zabavne sadržaje na otvorenom koji su na programu gotovo svakodnevno. Tako možete upoznati tradicijski folklor, poslušati koncerte klapa, promenadne koncerte puhaćih orkestara. Tijekom ljetnog perioda, mjesna galerija ugošćuje izložbe renomiranih umjetnika. Pitome i mirne, Njivice su ljetovalište u kojem ćete provesti potpuno opušten odmor i zacijelo će Vas pozvati da ponovno dođete! Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 20066

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
478870
Agencijska šifra
20066
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 201 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku