OTOK PAG, GRAD PAG- dvojna kuća 180 m2 za turizam, Pag, Kuća

450,000.00 €
  • 85180 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
180 m²
Površina placa
330 m²
Broj spratova
2
Broj soba
8
Broj kupatila
5
Ažurirano
Apr 04, 2024
Stanje
Izgrađeno
1985
Zadnja adaptacija
2010
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Pag
Naseljeno mjesto
Pag
Poštanski broj
23250
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
OTOK PAG, GRAD PAG- apartmanska kuća za turističku djelatnost Na rijetkoj i uvijek traženoj lokaciji posredujemo u prodaji apartmanske kuće površine 180 m2 sa 5 apartmana u gradu Pagu, sa okućnicom 330 m2, na kojoj je moguće parkirati 6-8 vozila i to svega 200 metara od plaže i nedaleko od gradske jezgre. Svaki apartman pruža prekrasan pogled na more, grad Pag i Pašku uvalu. Imaju zaseban ulaz, prostranu terasu i parkirno mjesto. Kuća se prodaje namještena i spremna je za obavljanje turističke djelatnosti. Ukupan kapacitet kuće je 22 osoba. Sastoji se od: Prizemlja: AP5 56,46 m2 (2+2 studio apartman sa većim spremištem koje se može prenamijenit, kupaonica sa tušem i terasa sa sjeverne strane) AP4 32,78 m2 (2+2 studio apartman sa kupaonica sa tušem i terasa sa sjeverne strane) Spremište 2m2 1 Kat: AP3 23,17 m2 (2+2 apartman, jedna spavaća soba, dnevni boravak sa blagovaonicom i kuhinjom, kupaonica sa tušem, terasa uz apartman) AP2 24,83 m2 (2+2 apartman, jedna spavaća soba, dnevni boravak sa blagovaonicom, kuhinja, kupaonica sa tušem, terase sa sjeverne i južne strane) 2 kat: AP1 39,78 m2 (4+2 apartman, dvije spavaće sobe, dnevni boravak sa blagovaoniciom i kuhinjom, kupaonica sa tušem, terase sa sjeverne i južne strane) Ukupna stambena netto površina, ne uključujući površine terasa, nadstrešnica, 6+ parkirnih mjesta i ostalih vanjskih dijelova kuće je 179 m2. Otok Pag nalazi se u sjevernodalmatinskoj regiji Hrvatske i nudi posjetitelju bogat kulturni i zabavni život, u kombinaciji s jedinstvenim prirodnim okruženjem s nekoliko od najljepših plaža u Hrvatskoj. Grad Pag nastao je u 15. stoljeću, sačuvavši do danas mnoge značajne arhitektonske spomenike. Svakako, preporuka za sve posjetitelje je posjet Muzeju čipke koji predstavlja jedinstvene primjerke svjetski poznate paške čipke, koja je ujedno i jedan od omiljenih turističkih suvenira. Pag će zadovoljiti sve posjetitelje jedinstvenom kvalitetom bogatog kulturnog života u kombinaciji s prekrasnim plažama i gastronomskim užicima. Jedan od najcjenjenijih gastronomskih specijaliteta Dalmacije, paški sir, vino i janjetina s ražnja nude se u brojnim lokalnim domaćinstvima. Kuća je idealna za investiciju u turizam i obavljanje turističke djelatnosti! Ovu nekretninu preporučuje Vam agent nekretnina! Uz stručno savjetovanje agencijska usluga podrazumjeva provjeru kompletne vlasničke dokumentacije, izradu svih potrebnih pravnih akata za uknjižbu novog vlasnika u zemljišne knjige. Odlučite li se za nas, agencija Dux nekretnine će vam sa zadovoljstvom pomoći u prijenosu računa za režijske troškove struje, vode i komunalnih usluga na vaše ime. ZA RAZGLED, REZERVACIJU I KUPOVINU NEKRETNINE OBRATITE SE OSOBNO LICENCIRANOM AGENTU: BOJAN GRUBJEŠIĆ mob. +385 91 530 4655, Viber, WhatsApp, e-mail: [email protected] Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 21191

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
483340
Agencijska šifra
21191
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 282 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku