Pomer - Vila s bazenom i panoramskim pogledom na more, Medulin, Kuća

750,000.00 €
  • 4170 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
170 m²
Površina placa
246 m²
Broj soba
4
Ažurirano
Mar 08, 2024
Stanje
Izgrađeno
2015
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Pomer
Poštanski broj
52203
Opis
Opis
Pomer - Vila s bazenom i panoramskim pogledom na more Na samom rubu Pomera i na samo 100 m od mora smjestila se ova vila s bazenom i divnim pogledom na more.Ukupna veličina parcele je 400m2 i u tom prostoru su se smjestila dva popločana parkirna mjesta, spremište, zelena površina, igralište za djecu i bazen od 28m2 sa sunčalištem s kojeg možete uživati u panoramskom pogledu na more i razigranu zelenu obalu.Natkriveni dio uz vilu služi kao vanjska blagovaona. Vila je koncipirana kao jedna stambena jedinica. Iz hodnika se ulazi u veliki, otvereni prostor u kojem su kuhinja, blagovaona i dnevna soba. Taj prostor je povezan s bazenom i sunčalištem velikim staklenim stijenama tako da je maksimalno omogućeno uživanje i jednostavna komunikacija vanjskog i unutarnjeg prostora. Na toj etaži se još nalazi kupaona s WCom i manje spremište.Na drugoj etaži su smještene tri spavaće sobe od kojih dvije imaju izlaz na natkrivenu terasu s koje se pruže prekrasan pogled na more i cijeli Medulinski zaljev.Vila se prodaje potpuno namještena i može biti predivno mjesto za život povezan s prirodom i morem ili nekretnina za turistički najam. Blizina Medulina, ACI marine, glampinga, parka prirode Kamenjak, Pule i mnogih drugih zanimljivih mjesta otvara puno mogućnosti za zabavu i uživanje i u okolici. Direktni kontakt s agentom: Romana S. | Mob. 091 4884 658 | E-mail: [email protected] Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.  

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
553339
Agencijska šifra
36538
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 153 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku