POTPUNO OPREMLJENA VILA UDALJENA 100 m OD MORA, PREKRASAN POGLED, VRHUNSKI DIZAJN - ROGOZNICA, Rogoznica, Kuća

2,450,000.00 €
  • 105485.32 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
485.32 m²
Broj soba
10
Broj kupatila
5
Podrum
Da
Ažurirano
Jan 22, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Stanje
U izgradnji
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Rogoznica
Naseljeno mjesto
Rogoznica
Poštanski broj
22203
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
Prodaje se obiteljska VILA udaljena 100 m od mora u Rogoznici. Nekretnina se sastoji od 3 apartmana koji se protežu na prizemlje te 1. i 2. kat. OPIS NEKRETNINE: PODRUM - garaža (4 parkirna mjesta), 2 skladišta PRIZEMLJE - strojarnica za bazen, spremište, vrt, 2 spavaće sobe, kupaonica, WC, hodnik, kuhinja + blagovaonica + dnevni boravak, terasa 1. KAT - 3 spavaće sobe, gostinjska soba, ulazni trijem, 3 kupaonice, garderoba, 2 terase, hodnik, kuhinja + blagovaonica + dnevni boravak 2. KAT - spavaća soba, garderoba, kupaonica, 2 terase, galerija, WC, biblioteka, kuhinja + blagovaonica + dnevni boravak - bazen za zajedničko korištenje; - prodaje se potpuno opremljena Grubi radovi počinju 15. studenog 2023. godine. Završetak i primopredaja: 15. lipnja 2025. godine Na južnom dijelu Šibensko-kninske županije, u dubokoj uvali koja je dobro zaštićena od udara vjetra, svega 34km udaljena od Šibenika smjestila se Rogoznica. Rogoznica ima 54 km dugu obalu i geografski položaj koji je smješta upravo u središte Dalmatinske obale, te je najistureniji dio hrvatskog kopna koji zadire duboko u Jadransko more. Položaj Rogoznice razdvaja Sjeverni i Južni Jadran, što je iznimno naglašeno i specifičnim klimatološkim ponašanjima na ovom području. Kopneni dio Rogoznice bio je naseljen već 1390. godine. No strahujući pred Turcima, 1518. godine stanovništvo se seli na otočić iz sigurnosnih razloga. Današnji centar Rogoznice čine nekad kopneni dio zvan Kopača i otočić Kopara, spojeni umjetnim nasipom u jednu cjelinu. Središte Rogoznice nalazi se na poluotoku gdje su se uglavnom zadržale stare kamene kuće, što rogozničkoj rivi daje autentičnu mediteransku atmosferu. Veći dio otoka prekriven je borovom šumom te je idealan za šetnju i ostale vrste rekreacija. Za sve dodatne informacije i dogovor o terminu obilaska, slobodno nas u bilo kojem trenutku kontaktirajte s povjerenjem. Šifra objekta: 23-208N Energetska klasa: U izradi

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
562375
Agencijska šifra
23-208N
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 133 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku