PREKRASNA KATNICA S POGLEDOM NA MORE, Svetvinčenat, Kuća

640,000.00 €
  • 133200 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
200 m²
Površina placa
714 m²
Broj spratova
1
Broj soba
13
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Svetvinčenat
Naseljeno mjesto
Svetvinčenat
Poštanski broj
52342
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
Na samo 2 minute vožnje do malenog povijesnog gradića Svetvinčenat smjestila se prekrasna villa u izgradnji. Vila je pažljivo građena s visokokvalitetnim materijalima i vrhunskom izvedbom. Ova ljepotica je smještena na zemljištu 714 m², dok se sama prostranost ville proteže na 200 m² prizemlja i kata. Raspored je funkcionalan i vrlo dobro osmišljen. U prizemlju se nalazi jedna soba sa kupaonicom, gostinjski wc, ostava i prostrarni dnevni boravak napravljen po principu open space zajedno sa kuhinjom i blagovaonicom. Direktan izlaz na terasu predviđen je praktički iz svih prostorija, soba, blagovaonica i dnevni boravak. Na katu su smještene 2 sobe, svaka sa svojom kupaonicom, teretana te djelomično natkrivena terasa sa jacuzziem i pogledom na more. Alu stolarija, donosi moderan izgled i osigurava trajnost, pouzdanost te optimalnu izolaciju od vanjskih elemenata. Unutrašnjost vile oduševljava keramikom visoke kvalitete koja pruža vrhunski dojam i estetsku privlačnost, uz visokokvalitetne pločice, prostor je obogaćen elegancijom i jednostavnim održavanjem. Da biste osigurali nevjerojatnu udobnost, ova vila imati će podno grijanje koje pruža ugodnu i ravnomjernu toplinu u svakom kutku kuće. Bez obzira na godišnje doba, uvijek ćete se osjećati ugodno i ugrijano. Klima uređaji biti će također instalirani koji će vam omogućiti prilagodbu temperature prema vašim željama i osigurati ugodan ambijent tijekom toplih ljetnih mjeseci. S obzirom na svoju poziciju u mirnom okruženju centralne Istre, ova samostojeća vila pruža idealno utočište za bijeg od gradske vreve i užurbanosti. Uživat ćete u tišini, miru i opuštanju, dok vam blagi povjetarac s mora donosi osvježenje. Bazen će vam omogućiti osvježenje i rekreaciju u privatnosti vašeg vrta, dok ćete istovremeno moći uživati u zadivljujućem pogledu na more. Ova villa neosporno predstavlja dobru priliku za investiciju. Za sve dodatne informacija i/ili razgledavanje, obratite nam se s povjerenjem: FILIP MARIĆ Asistent u posredovanju Mob: 091/335-5350 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1508515

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
535853
Agencijska šifra
IS1508515
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 122 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku