Prekrasna vila na lijepoj lokaciji u centralnoj Istri, Svetvinčenat, Kuća

600,000.00 €
  • 105245 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
245 m²
Površina placa
600 m²
Broj spratova
2
Broj soba
10
Broj kupatila
5
Ažurirano
Apr 16, 2024
Stanje
Izgrađeno
2011
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Svetvinčenat
Naseljeno mjesto
Svetvinčenat
Poštanski broj
52342
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
U bližoj okolici poznatog istarskog srednjovjekovnog gradića - Svetvinčenta, prodajemo ovu lijepu kuću za odmor sa bazenom. Kuća se sastoji od podruma, prizemlja, kata te mansarde, a ukupne je površine 245 m2. Počnimo od mansarde gdje se nalazi komforna spavaća soba sa pripadajućom kupaonicom i izlazom na balkon sa kojega se pruža prekrasan pogled na okolni krajolik. Na katu se nalaze još tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom te dvije sa izlazom na balkon. U prizemlju kuće nalazi se još jedna spavaća soba, kupaonica te dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom. Tu je također i izlaz u garažu u koju stane jedan automobil, a gdje se ujedno nalazi i vešeraj. Podrum kuće ima 22 četvorna metra, a može se iskoristiti kao lijep skladišni prostor. Iz dnevnog boravka direktan je izlaz na terasu gdje se nalazi veliki blagovaonski stol i zidani roštilj, idealno mjesto za ljetna druženja i večere. Okućnica broji 600 četvornih metara, a fokus je svakako na prekrasnom autentičnom bazenu kvadrature 55 m2 u kojemu se nalazi zidani istarski kažun. Cijeli bazen i kažun su osvijetljeni što stvara poseban ugođaj u večernjim satima. U sklopu bazena predviđen je i dio za hidromasažnu kadu čije su instalacije postavljene. Osim bazena, ograđena okućnica sadrži i parking za 5 automobila i krušnu peć, a pozicija kuće nudi izoliranost od ostatka naselja te mir i tišinu. Kuća je opremljena sa klima uređajima i lijepim kaminom u dnevnom boravku što omogućuje ugodan boravak u ovoj kući tijekom cijele godine. Podno grijanje provedeno je kroz cijelu kuću, a postavljene su i instalacije za centralno grijanje. Također, kuća ima postavljene solarne panele za grijanje vode. Grad Pula se nalazi na svega 15 kilometara a centar Svetvinčenta na 8 kilometara. Kuća je smještena na rubu naselja a u blizini trgovine, škole, vrtića te ostalih korisnih sadržaja. Idealna je prilika za preuzimanje dobro uhodanog posla turističke rente, kao i prilika za miran i lagodan obiteljski život. ID KOD AGENCIJE: 2003-54

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
528601
Agencijska šifra
2003-54
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 97 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku