PREKRASNA VILLA S BAZENOM, Zemunik Donji, Kuća

480,000.00 €
  • 43178 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
178 m²
Površina placa
1560 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Zemunik Donji
Naseljeno mjesto
Zemunik Donji
Poštanski broj
23000
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
PRODAJE SE PREKRASNA VILLA S BAZENOM U ZEMUNIKU S POGLEDOM NA VELEBIT - Planirani završetak gradnje je Srpanj 2023. Luksuzna vila u novogradnji s privatnim bazenom i prekrasnim pogledom na planinu Velebit, smještena u mirnom okruženju Zemunika Donjeg, idealna je za one koji traže savršen odmor u prirodi. Ova prekrasna vila prostire se na ukupnoj površini od 178,36 m2 te ima veliku okućnicu od 1560 m2, koja će Vam pružiti dovoljno privatnosti i prostora za opuštanje na otvorenom. Uz villu se nalazi i ljetna kuhinja od 24 m2, koja je savršeno mjesto za uživanje u pripremanju omiljenih jela uz predivan pogled na okolnu prirodu. Vila je kvalitetno izgrađena od vrhunskih materijala i opremljena modernim sustavima za grijanje i hlađenje, tako da ćete se u njoj osjećati ugodno tijekom cijele godine. Svaka soba u vili ima svoju kupaonicu i pruža prekrasan pogled na okolni krajolik. Bazen u vrtu je savršeno mjesto za osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana, a u večernjim satima ćete uživati u prekrasnom pogledu na planinu Velebit koja se prostire u daljini. PRIZEMLJE - ulazni dio s prostorom za garderobu, dnevni boravak + blagovaonica + kuhinja + unutarnje stepenište, na stepenicama je velika staklena stijena, WC i umivaonik (ispod stepeništa), kotlovnica, spavaća soba s kupaonicom i izlazom na terasu 1. KAT - galerija s izlazom na balkon, 2 spavaće sobe s kupaonicama od kojih jedna ima izlaz na balkon Parcela se nalazi na samom rubu građevinske zone (na sjevernoj strani parcele prema Velebitu završava građevinska zona) u zaseoku koji je samo 2 km udaljen od centra Zemunika Donjeg. Oko parcele se nalazi netaknuta priroda i pruža se prekrasan pogled na Velebit. Vrlo mirno mjesto. U zaseoku su asfaltirane ceste te ulična rasvjeta. Kuća ima svu potrebnu infrastrukturu: gradski vodovod, struja, sabirna jama. Vrlo lijep i miran kraj koji nije gusto izgrađen te se u njemu već nalazi nekoliko vila. Položaj je savršen, blizina autoputa, zračne luke te luke Gaženice omogućuje odličnu prometnu povezanost, a vila je svega 15 min vožnje udaljena od Zadra. Nacionalni parkovi Paklenica i Krka su na udaljenosti od jedan sat vožnje. Izrada prostora za sadnju mediteranskog bilja uz terasu kuće od kamena visine cca 30 cm, duljine 7 metara. Na parceli je posađeno 12 maslina starih 40 godina. Ova nekretnina nudi vam idealnu priliku za bijeg od gradske gužve i stresa te za opuštanje u prekrasnom i mirnom okruženju. Ako tražite nešto posebno, ova vila u Zemuniku Donjem je savršen izbor za Vas! Nemojte propustiti ovu priliku, Obratite nam se s povjerenjem. Kontakt: Jakov Kutija +385958938595 ID KOD AGENCIJE: DA1507

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
536831
Agencijska šifra
DA1507
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 91 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku