Prilika! Kuća sa bazenom na mirnoj lokaciji!, Ližnjan, Kuća

260,000.00 €
  • 5291 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
91 m²
Površina placa
775 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Ližnjan
Naseljeno mjesto
Valtura
Poštanski broj
52204
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Valtura je naselje na jugoistočnoj obali Istre, 6km sjeveroistočno od Pule. Naselje je u sastavu općine Ližnjan, najpoznatije je po blizini arheološkog nalazišta Nezakciji, prijestolnice ilirskog naroda Histri te po aerodromu koji je smješten na cesti prema Puli. U mirnom dijelu naselja, malo izvan centra i gužva a opet na prometnici koje vodi prema Šišanu smjestile su se ove dvije kuće na velikoj okućnici. Prva kuća je kompletno renovirana i adaptirana prije nekoliko godina ( stavljena nova, 10 centimetarska fasada od stiropora ) te se sastoji od ulaznog prostora, kuhinje s blagovaonicom te dnevnim boravkom, kupaonice, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima izlaz na natkrovljenu terasu te podruma od 20m2. Ispred kuće nalazi se velika natkrivena terasa ukupne površine 38m2 ispod koje se nalaze stol sa stolicama za boravak na otvorenom te pristup prema bazenu. Druga kuća nalazi se na kraju zemljišta, kompletno odvojena od prve te se može koristiti kao kompletno autonomna i zasebna jedinica. Kuća se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, spavaće sobe te kupaonice. Iza same kuće nalazi se i vanjski tuš i kamin zidani u tradicionalnom stilu s istarskim kamenom. Također postoji i mogućnost izgradnje još jednog bazena ispred druge kuće. Idealna prilika za investiciju u turističke svrhe jer uz minimalna ulaganja mogu se dobiti dvije zasebne kuće na zajedničkoj, velikoj parceli te bi posao u turizmu, na ovoj lokaciji moga relativno brzo povratiti uložena sredstva. Također može biti odlična solucija za veću obitelj koja traži zasebne kuće te zajedničko dvorište. Zbog svoje naravi, ova nekretnina, odnosno nekretnine čine priliku koja se ne propušta! Za sva dodatna pitanja kao i dogovor oko razgleda na raspolaganju Vam stoje naši agenti: CLAUDIO MEZZALIRA Agent s licencom Mob: 099/285-7323 Telefon: 052 645 444 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS105335

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
430593
Agencijska šifra
IS105335
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 206 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku