PRILIKA SAMO U DOGMI! KUĆA MORAVICE, Vrbovsko, Kuća

69,000.00 €
  • 4173 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
73 m²
Površina placa
1000 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
1
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Vrbovsko
Naseljeno mjesto
Moravice
Poštanski broj
51326
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
B
Parking
Garaža
Da
Opis
Opis
PRILIKA SAMO U DOGMI! U mirnom naselju Moravice u Gorskom kotaru, nudi se odlična prilika za život ili investiciju. Kuća je krajnja u nizu i ima zaseban ulaz i privatnost. Održavana i spremna za useljenje, što je izuzetno povoljno za potencijalne vlasnike. Sastoji se od ulaznog hodnika koji vodi do tri udobne spavaće sobe, dnevnog boravka povezanog s blagovaonicom i kuhinjom, kupaonice te wc-a. Kuća također sadrži podrum, pristupačan iz samog doma, pružajući dodatan prostor za pohranu ili potencijalno proširenje životnog prostora / prostora za druženje. Tu je i visoko potkrovlje koje se također može po potrebi koristiti. Jedna od ključnih prednosti ove kuće je centralno grijanje na drva, što osigurava ugodnu toplinu tijekom hladnijih razdoblja. PVC stolarija doprinosi energetskoj učinkovitosti, dok noviji krov i vrlo dobra fasada pružaju osjećaj sigurnosti i dugoročne održivosti. Kuća ima B energetski certifikat! Dodatno, kuća ima prostrano dvorište koje je na raspolaganju stanarima, pružajući privatnost i mogućnost raznih aktivnosti na otvorenom. Vanjski objekti, uključujući garažu, konobu, ljetnu kuhinju i drvarnicu, dodatno obogaćuju funkcionalnost doma. Vrt, travnjak, voćnjak... ova kuća ima sve što je potrebno za uživanje u prirodi i svježem zraku! Blizina željezničke stanice čini ovu kuću pogodnom za ljude koji često putuju ili rade u okolnim većim gradovima, omogućavajući im brzu i jednostavnu povezanost s željenim odredištima. S obzirom na sve ove karakteristike, ova kuća u Moravicama predstavlja odličnu priliku za udoban i kvalitetan život u mirnom okruženju, uz istovremenu blizinu važnih prometnih čvorišta. Za ogled i informacije, kontaktirajte direktno agente: Snježana C. Lenac +385 91 191 0931 Fuad Hašić +385 99 454 9900 ID KOD AGENCIJE: 15776

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
546557
Agencijska šifra
15776
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 153 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku