PRILIKA ZA INVESTICIJU! Dva apartmana drugi red od mora, Jasenice, Kuća

450,000.00 €
  • 74184 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
184 m²
Površina placa
679 m²
Broj soba
7
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Jasenice
Proširi Mapu
Parking
Broj parking mjesta
5
Opis
Opis
Na prodaju je kuća u Maslenici koja se trenutno nalazi u procesu adaptacije i kao takva se prodaje. Kuća je smještena na parceli od 880m2. Zid oko dvorišta kuće napravljen je tradicionalnom tehnikom ručno rađenog kamena koji se također prostire na podu ispred konobe te na fasadi iste. Bitno je napomenuti da se danas ručno rađeni kamen iznimno visoko cijeni. Visoki borovi sa stražnje strane dvorišta, masline, palme i lavanda s prednje strane dvorišta u kombinaciji sa ručno rađenim kamenom savršeno se uklapaju sa mediteranskim stilom i podižu vizualnu strukturu ove nekretnine kao i njenu ukupnu vrijednost. Unutarnji radovi su napravljeni do faze postavljanja podova, soboslikarskih radova i samog uređenja interijera. Na vanjskom dijelu kuće preostaje završiti fasadu i staviti staklene ograde na balkone i krovnu terasu. Za kuću postoji napravljen projekt nastavka renovacije. Prvi kat je stan ima površine od 100m2 i sastoji se od tri spavaće sobe od kojih masterbedroom ima svoje kupatilo, dnevnog boravka, kuhinje i kupatila. Djelomično natkriveni balkon veličine 50m2 koji se prostire cijelom dužinom dnevnog boravka i kuhinje, nudi pogled na more. Stan je orijentiran južno što stanu pruža prirodnu svjetlost tijekom cijelog dana. Drugi kat je stan također površine od 100m2 i sastoji se od dvije spavaće sobe te svaka ima svoje kupatilo, dnevnog boravka i kuhinje i WC-a za goste. I ovaj stan ima balkon veličine 25m2 s pogledom na more. Također, gornjem stanu pripada krovna terasa veličine 100m2 koja nudi predivan pogled na more s prednje strane te pogled na planine Velebita sa stražnje strane. Također, u kući se nalazi podrum od 70m2 te dvije vanjske ostave. Prostrano dvorište kuće proteže se na dvije razine sa dva odvojena ulaza od strane ceste što ujedno omogućava zaseban ulaz i parking za svaki stan. Ova kuća predstavlja idealnu priliku za investiciju u svrhu turističkog najma. Nalazi se u centru Maslenice, drugi red do mora, što je vrlo atraktivno za turiste. Dva apartmana su idealni za turistički najam jer nude prostran smještaj s prekrasnim pogledom na more. Također, blizina plaža i atraktivnih turističkih lokacija čini ovu nekretninu vrlo privlačnom za potencijalne goste. Uz veliko dvorište i odvojena parkirna mjesta za svaki stan, pruža se dodatna udobnost i privatnost gostima. Za one koji razmišljaju o ulaganju u turistički sektor, ova kuća nudi izvrsnu priliku za ostvarivanje stabilnih prihoda kroz turistički najam. Kontakt: Iris Kramaric Telefon: 0913388220 E-mail: [email protected] ID KOD AGENCIJE: DA100062342

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
579527
Agencijska šifra
DA100062342
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 47 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku