Prodaja kuća sa pratećim objektima Istočno Sarajevo, Istočno Novo Sarajevo, Kuća

89,476.00 €
  • 21110 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
110 m²
Broj spratova
2
Broj soba
2
Broj kupatila
1
Ažurirano
Nov 17, 2023
Lokacija
Država
Bosna i Hercegovina
Region
Republika Srpska
Općina/Grad
Istočno Novo Sarajevo
Poštanski broj
71000
Proširi Mapu
Parking
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
Stanpromet.ba - agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju izdvaja opremljenu kuću sa pomoćnim objektima, površine od 110 m2, sa zemljištem od 780 m2 i izlazom na rijeku Tilava. Kuća je uknjižena 1/1, posjeduje uredne papire, nedavno je adaptirana, ima asfaltni prilaz do same kapije, ulična rasvjeta, parking od 4 mjesta, kao i sljedeće priključke: voda, struja, kanalizacija, kablovska i internet. Na placu se nalaze dva pomoćna objekta, sa voćnjakom od 25 stabala i vrtom-cvijećnjakom, kao i hladnjak-ljetnikovac sa vrtnom garniturom od prirodnih poluoblica, kamin-roštilj i vanjska česma-betonsko korito. Urađena je drenaža, pješačke staze od betonskih ploča, kao i potporni zidovi na prilazu ka rijeci. Kuća se sastoji od prizemlja i visokog potkrovlja, površine od 90 m2, u koje spadaju sljedeće prostorije: Prizemlje: predulaz, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, dnevni boravak, hodnik sa ostavom i stepeništem, mali podrum Sprat: predsoblje, velika soba, wc, tavan Pomoćni objekat 1, površine od 20 m2: mala soba, špajz, prostorija za ogrjev Pomoćni objekat 2, površine od 6 m2: prostorija za alat i ostale potrepštine Imanje se nalazi 4 km udaljenosti ili 5 minuta vožnje od centra Lukavice, tačnije u naselju Toplik-Tilava. 150 metara je udaljeno od glavnog puta koji vodi ka Trebeviću, Jahorini i Palama. U krugu od 200 metara nalaze se dvije prodavnice, osnovna škola sa igralištem, mjesna zajednica i dom zdravlja, kao i vodovod i izvor pitke vode. Lijepo i mirno mjesto, idealno za život jedne porodice. Za sve dodatne informacije pozovite Vašeg agenta za nekretnine! Certificirana agencija za nekretnine Stanpromet.ba Nekretnine Registarski broj posrednika 001/2022! Grbavička 8b, 71000 Sarajevo Agent Emin Canović +38762943330 [email protected] ID KOD AGENCIJE: 502113

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
483008
Agencijska šifra
502113
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 323 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku