Prvoklasna nekretnina u centru Knjaževca, Kuća

98,000.00 €
  • 62368 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
368 m²
Površina placa
600 m²
Broj soba
6
Broj kupatila
2
Ažurirano
Aug 08, 2023
Stanje
Izgrađeno
1957
Lokacija
Država
Srbija
Adresa
Aliagićeva
Opis
Opis
Prvoklasna nekretnina u centru Knjaževca U centru Knjaževca, nadomak reke i glavnih urbanih dešavanja, prodaje se prvoklasna nekretnina: troetažna kuća osnove 184m2 +18m2, sa tri ulaza, velikim dvorištem, sa placem od 8 ari. Kuća je uknjižena, salonska, sagrađena 1957. po projektu beogradskog arhitekte. Nalazi se u rezidencijalnom delu grada u ulici koja je paralelna sa glavnom ulicom u okruženju privatnih kuća i zgrada sa dvorištima. Svojevremeno je objekat imao dvostruku funkciju, kao lekarska ordinacija i prostrana porodična kuća. Pored kuće, uknjižena je i letnja kuhinja osnove 18m2. Plac ima širok kolski ulaz sa ulice. Kuća ima jedan ulaz direktno sa ulice i dva iz dvorišta. Etaže: podrum, prizemlje, sprat i visok tavan. Plafoni su visoki, na podu parket, drvenarija originalna, drvena dobro očuvana, grejanje na kaljeve peći. Dva kupatila i dva toaleta. Na spratu je prostrana terasa. Imajući u vidu lokaciju, veličinu placa i prostran postojeći objekat, nekretnina ima veliki potencijal za razvoj. Po novom idejnom projektu, ova “trnova Ružica” veoma lako može postati blistava, moderna lepotica: kolektivni stambeno-poslovni objekat sa poslovnim prostorima, tri komforna stana sa zasebnim ulazima, četvrtim apartmanom iznad garaže, garažom za 3 automobila, pratećim zajedničkim prostorima najvišeg standarda (spa centar, bazen, outdoor kitchen, garaža). U postojećem gabaritu planirana su 4 nezavisne jedinice sa zasebnim ulazima plus velika garaža i još jedan stan ili p.prostor iznad garaže: Stan 72m2+33m2 terasa Stan 59m2+9m2 terasa Stan 79m2 + 32m2 terasa Poslovni prostor/ lokal 44m2 Spa centar 46 m2 (podrum) Garaža 49m2 Stan/ p. prostor 40m2 + 17m2 terasa Otvoreni bazen, Outdoor kuhinja, baštenska ostava i veliko dvorište Kupac/investitor adaptacijom ove kuće može postati vlasnik prestižnog stambeno poslovnog kompleka u Knjaževcu koji iz godine u godinu raste u turistički centar i s pravom nosi epitet Male Venecije na istoku Srbije. Agencijska provizija je 2% od cene. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju. Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
510231
Agencijska šifra
5681
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 283 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku