RAB, LOPAR - Kuća u centru grada, Rab, Kuća

450,000.00 €
  • 165274 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
274 m²
Površina placa
585 m²
Broj spratova
2
Broj soba
16
Broj kupatila
5
Ažurirano
Mar 08, 2024
Stanje
Izgrađeno
1980
Zadnja adaptacija
2019
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Rab
Naseljeno mjesto
Lopar
Poštanski broj
51280
Proširi Mapu
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
RAB, LOPAR - Kuća u centru grada Na otoku Rabu, 12 kilometara od grada Raba, nalazi se Lopar, poznat kao pješčani raj zahvaljujući svojim brojnim prirodnim pješčanim plažama (koje su prilična rijetkost na Jadranu) i mnoštvu romantičnih, usamljenih uvala stvorenih za uživanje u odmoru. Na toj lokaciji, nalazi se ova kuća sa tri apartmana površine 274 m2 po etaži na okućnici od 1103 m2. Najbliži glavni javni i društveni sadržaji udaljeni su svega 100 m. Sastoji se od četiri stambenih jedinica (apartmana), predviđenih za iznajmljivanje i bavljenje turizmom. U prizemlju nalaze se 3 jedinice površine od 45 do 50 m2. Svaka od koji sa vlastitom kupaonom, dvije spavaće sobe, kuhinjom i dnevnim boravkom. Na 1. katu nalazi se velika jedinica površine 137 m2. Polovica same jedinice čine kuhinja i dnevni boravak sa malom kupaonom. Druga polovica, koja je razdijeljena hodnikom, sastavljena je od 3 spavaće sobe i velike kupaone. Kuća je novo uređena. Godine 2020.-e promijenjena stolarija, krov i fasada. Prednosti ove nekretnine: - Kuća je spremna i opremljena za uporabu - Pogodna za veću obitelj - Mogućnost bavljenja turističkom djelatnošću - Blizina svih gradskih sadržaja (škola, vrtić, trgovina, dječja igrališta, crkva,...) Dodatne pogodnosti u sklopu kuće: - Potkrovlje koje je idealno za adaptaciju u dodatan dvosoban stan - 600 m2 građevinskog zemljišta, tržišne vrijednosti 120.000 € (u cijeni) Poznate plaže u blizini: - Rajska plaža - 1 km Najatraktivnija i najpoznatija rapska plaža je Rajska plaža smještena u Loparu, 12 km sjeverno od grada Raba. Ova pješčana plaža dugačka 2 km, karakteristična je po plitkom, čistom i toplom moru i obilju najrazličitijih turističkih sadržaja. Kupačima nudi najam ležaljki i suncobrana, tuševe i svlačionice, širok izbor sportova na moru i na kopnu, restorane i barove i sadržaje za djecu. - Livačina - 2 km Na drugom kraju Rajske plaže pronaći ćete pješčanu plažu Livačina, smještenu u blizini borove šume, s nekoliko restorana koji nude osvježavajuća pića i ukusnu hranu. Ovo je pravi raj za znalce. Objekti u blizini: - Šetnica u Baški - 15 km - Baška Luka - 15 km - Autobusni kolodvor u Baškoj - 16 km - Trajektna luka Stinica - 17 km Najbliže zračne luke: - Zračna luka Lošinj - 40 km - Zračna luka Rijeka - 45 km - Zračna luka Pula - 62 km Za sve dodatne informacije nazovite agenta: Evan Beaković Licencirani agent +385 91 54 833 54 [email protected] Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja. www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 15391

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
576768
Agencijska šifra
15391
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 84 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku