Rovinj, Borik, unikatna kuća sa posebnim interijerom, blizina mora, Rovinj, Kuća

690,000.00 €
  • 42183 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
183 m²
Površina placa
206 m²
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Jun 16, 2023
Stanje
Izgrađeno
1978
Zadnja adaptacija
2021
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Rovinj
Naseljeno mjesto
Rovinj
Poštanski broj
52210
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Upotrebna dozvola
Da
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Struja
  • Telefonska instalacija
  • Kanalizacija
Grijanje
Tip grijanja
  • Klima uređaj
  • Centralno grijanje (vlastito) struja
Opis
Opis
Rovinj, Borik, prodaje se šarmantna i jedinstvena kuća blizu mora. Ova neodoljiva i svojim interijerom očaravajuća nekretnina nalazi se u sjevernom dijelu grada Rovinja, Boriku, na svega 400m od mora i plaža.  Parcela na kojoj se nalazi ova prekrasna dvojna kuća broji 260m2, od kojih 206m2 otpada na okućnicu prožetu urednim i očuvanim zelenilom kako ispred, tako i iza kuće. Kuća je izgrađena 1978., a renovirana 2020. godine. Prilikom renovacije koristili su se najkvalitetniji mogući materijali budući su vlasnici eksterijer i interijer kuće privodili svojim željama i idejama. U svojih 183m2 stambene površine podijeljenih na 3 etaže, ista se sastoji od: ulaznog hodnika, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka sa izlazom na prostranu terasu i dvorište, kupoanice, toaleta i ostave u prizemlju; na prvom katu nalazimo 2 spavaće sobe, svaka sa svojim izlazom na terasu, prostoriju koja je trenutno namijenjena kao garderobna soba te kupaonicu;  na drugom katu odnosno visokom potkrovlju nalazimo još jednu prostranu spavaću sobu. Bitne karakteristike kuće: vanjska stolarija je drvena od bijelog ariša bojano na bazi vode, unutarnja puno drvo; kvalitetna kuhinja od punog drva bojana vodenim bojama; stakla na prozorima dupla punjena argonom (termalna izolacija); staklena stijena kroz koju se pristupa iz dnevnog boravka na terasu sa aluminijskim je profilima te su ugrađene električne rolete; u kupaonici i toaletu u prizemlju ugrađene talijanske slavine (inox spazzolato) te talijanska keramika i sanitarije, dok je u kupaonici na prvom katu ugrađena keramika "Versace", kao i slavine "Grohe", dok su sanitarije unikatno kromirane; automatska tenda na terasama; na svim otvorima u kući komarnici talijanske kvalitete; nadstrešnice uokolo kuće građene su po nacrtu vlasnika od ručno kovanog željeza;  podno osvjetljenje u dnevnom boravku;  novi televizori; novi klima uređaji; ugradbeni ormari; energetski razred "A"; postojeća infrastruktura za izgradnju bazena u dvorištu. Budući vlasnici ove neodoljive nekretnine uživati će u svim čarima koje ista može ponuditi: mir, prostranost, komfor te eleganciju koju nudi jedinstveni interijer. Uz činjenicu da se nalazi u blizini mora i plaža okruženim prekrasnom hladovinom koju osiguravaju visoki borovi, ova kuća predstavlja priliku za posjedovanje nekretnine za odmor ili turistički najam u gradu Rovinju, jednom od najpoznatijih turističkih odredišta Jadrana i Mediterana.     

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
496925
Agencijska šifra
959
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 354 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku