Samobor - predivna kurija s velikom okućnicom, na prodaju, Samobor, Kuća

990,000.00 €
  • 12892 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
892 m²
Površina placa
7320 m²
Broj soba
12
Ažurirano
May 10, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zagrebačka županija
Općina/Grad
Samobor
Poštanski broj
10430
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Angelus nekretnine nude vam na prodaju Kuriju: Prekrasno adaptirana stara kurija (vila) nalazi se u Samoboru. Smjestila se na uzvišenom ali ravnom zemljištu površine 7.320 m2. Originalno stambena građevina (892m2) danas je prenamjenjena u poslovnu građevinu reprezentativnog izgleda, no uz minimalne intervencije moguće je građevini vratiti originalnu. Glavni ulaz je na nivou prizemlja. Sve etaže povezane su centralnim reprezentativnim kružnim stubištem: • Podrum: Velika sala za sastanke i druženje koja ima i svoj poseban ulaz (vinski podrum): Fitness, Wellnes, Sauna, dva sanitarna čvora, popratne prostorije (toplinska podstanica, praona, spremišta) • Prizemlje: Ulazni prostor –recepcija, ostakljena sala za sastanke, tri velika uredska prostora, kuhinja sa spremištem , dva sanitarna čvora • I Kat: Veliki ured direktora, kupaona,Launch,dva veća uredska prostora sa malim balonima, mali uredski prostor, Arhiva. Cijeli interijer izveden je od visokokvalitetnih materijala. Parketi su postavljeni u sve prostorije osim u wellness, sanitarne čvorove i prostore tehničke namjene. Prostor je klimatiziran sa skrivenim ventilokonvektorima. Dio namještaja je dizajnirani namještaj (Vitra, Hasworth), a dio je rađen po mjeri. Prvobitna gospodarska građevina koja je građena u isto vrijeme kad i sama kurija je u potpunosti srušena zbog dotrajalosti konstrukcija. Nova gospodarska zgrada građena je 1996 godine na tlocrtnim gabaritima stare zgrade. Položena je uz sjevernu među parcele. U potpunosti je završena i privedena svrsi 2008 godine. Tlocrtne je površine 213 m2, a BRP iznosi 634 m2. U podrumu su smještena velika spremišta, u prizemlju su 4 garažna mjesta, dodatna spremišta i jedan sanitarni čvor i kotlovnica za cijeli kompleks. Na katu su dva potpuno uređena stana: Veliki stan (cca 130 m2) sa divnim pogledom na cijelo imanje i mali stan (cca 30 m2). Stanovi su međusobno spojeni tako da mogu funkcionirati i kao jedan. Cijelo zemljište je uređeno horikulturnim projektom i zasađeno raznovrsnim biljem. Kurija je smještena u Samoboru, 2 km udaljena od samog centra grada i 2km udaljena od autoputa prema Sloveniji ili Zagrebu. Za više informacija kontaktirajte agenta. ===================================== ID KOD AGENCIJE: 182

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
484477
Agencijska šifra
182
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 154 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku