Samostojeća kuća s prostranom okućnicom, Tinjan, Tinjan, Kuća

280,000.00 €
  • 42166 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
166 m²
Površina placa
1765 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Jul 31, 2023
Stanje
Izgrađeno
2022
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Tinjan
Naseljeno mjesto
Tinjan
Poštanski broj
52444
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
Općina Tinjan nalazi se u centralnom dijelu središnje Istre. Tinjan ponosno čuva svoju povijest i tradiciju, bilo da je riječ o simbolima ovog kraja, kamenom suhozidu i lokvama te kosirima i rankunima, folklornom i graditeljskom nasljeđu, predaji i legendama ili pak o vrhunskim gastronomskim delicijama poput istarskog pršuta. Tinjan je 2006. godine proglašen Općinom istarskog pršuta, a internacionalni sajam pršute održava se svake godine trećeg vikenda u listopadu. U mirnim naselju u okolici Tinjana na prodaju je samostojeća kuća s prostranom okućnicom koja se sastoji od suterena, prizemlja i kata. Suteren objekta površine 65 m2, sastoji se od kotlovnice te konobe s kaminom, kuhinjom, blagovaonicom i kupaonicom. Konoba je planirana kao prostor za druženje, ali prema željama budućeg vlasnika, može se koristiti kao samostalna stambena jedinica. Prizemlje se sastoji od ulaznog prostora, toaleta, kuhinje s blagovaonicom te dnevnog boravka. Unutarnje stepenište vodi na kat od 33 m2 gdje su smještene 2 spavaće sobe, kupaonica i balkon površine 8 m2. Prizemlje je površine 43 m2, a na stambeni prostor nastavlja se prostrana natkrivena terasa s vanjskim roštiljem površine 24 m2. Okućnica objekta je prostrana, površine 1765 m2 i budućem vlasniku daje brojne mogućnosti - mogućnost izgradnje bazena i popratnih sadržaja ili još jednog stambenog objekta s obzirom da je smještena kompletno u građevinskoj zoni. Nekretnina se nalazi u mirnom naselju u okruženju obiteljskih kuća i kuća za odmor. Svi sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Sam centar Tinjana udaljen je 4 km, dok su prve plaže i turistički poželjna destinacija Poreč na udaljenosti 15 km. Kuća je u fazi izgradnje te su joj potrebni završni unutarnji radovi. Do sada su napravljene podne glazure te su zidovi pogletani. Ova nekretnina idealna je za miran obiteljski život ili kao prilika za povrat uložene investicije kroz turistički najam. ID KOD AGENCIJE: 574

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
434087
Agencijska šifra
574
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 631 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku