ŠARMANTNA MODERNA ISTARSKA VILLA, Svetvinčenat, Kuća

780,000.00 €
  • 53180 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
180 m²
Površina placa
808 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2019
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Svetvinčenat
Naseljeno mjesto
Smoljanci
Poštanski broj
52342
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
Spoj modernog stila i tradicije! Villa katnica površine 180 m2 izgrađena 2019. godine u klasičnom istarskom stancija stilu koji povezuje tradiciju i moderan stil sastoji se od dnevnog boravka, blagovaone, kuhinje, 4 spavaće sobe i 3 kupaonice. Okućnica od 808 m2 osim natkrivenog i otkrivenog parkinga nudi mnoštvo sadržaja za užitak poput bazena, ljetne kuhinje, igrališta. Grijanje i hlađenje putem kamina na drva sa ventilacijom i 5 multisplit sistem klima. Mirna lokacija Smještena je u vrlo mirnom mjestu Smoljanci, okružena prirodnim ljepotama i zelenilom, te služi opuštanju za Vaše tijelo i dušu, a privatnost je zajamčena. U vedrim danima moguće je vidjeti more na jugozapadu. Dnevni Boravak Otvoreni prostor dnevnog boravka i izlaz na vanjsku terasu koja se nalazi neposredo uz bazen i vanjski bar, pružit će Vam komfort kakav ste zaslužili. Opremljen je keramičkim pločicama, a za grijanje se koristi kamin za drva sa ventilacijom. Spavaće Sobe Mramorne unutarnje stepenice sa ogradom od kovanog željeza vode na kat gdje se nalaze 3 od ukupno 4 potpuno opremljene i klimatizirane spavaće sobe koje pružaju luksuz i komfort. Svaka soba opremljena je parketom, komarnicima na prozorima, klimom i ormarima dovoljno velikim za sve vaše potrebe, kao i svim potrebnim priključcima za postavljanje televizije. Jedna od tih soba ima svoju kupaonu i balkon. Kupaonice Villa ima 3 kupaonice, svaka kupaonica opremljena je keramičkim pločicama, tuš kabinama, ormarićima i podnim grijanjem kako Vam ništa ne bi nedostajalo. Vanjski Sadržaj Kako bi Vaš boravak bio što ugodniji villa ima brojne sadržaje kao što su bazen, terasa, sunčalište, ljetna kuhinja, park za igranje, stolni tenis, stolni nogomet, trampolin. Bazen Tu je i veliki bazen površine 35 m2 sa sunčalištem, ležaljkama, toplinska pumpa i strojarnica, vanjski tuš i bar koji krasi eksterijer i služi kao brzo osvježenje. U vanjskom baru nalazi se roštilj za izradu omiljenih jela. Bazen je opremljen noćnom rasvjetom pa postoji mogućnost užitka za one koji vole noćno kupanje. Idealna Lokacija Okruženi suncem i čistim zrakom, Smoljanci su autentično istarsko selo koje odiše tipičnim istarskim ljepotama, zgradama, kamenim kućama, maslinicima i voćnjacima. Vožnja biciklima i otkrivanje krajolika učinit će Vaš boravak nezaboravnim. Kontakt: - Filip Pandurić +385 99 337 5980 / [email protected] - Jenny Pančić +385 98 958 4848 / [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1506912

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
455379
Agencijska šifra
IS1506912
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 213 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku