Sibinj Krmpotski - prodaja kuće, poslovni prostor, apartmani, Novi Vinodolski, Kuća

1,000,000.00 €
  • 201192 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
stambeno-poslovna
Površina
1192 m²
Broj soba
20
Ažurirano
Jun 13, 2023
Stanje
Zadnja adaptacija
1995
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Novi Vinodolski
Naseljeno mjesto
Sibinj Krmpotski
Poštanski broj
51250
Grijanje
Tip grijanja
  • Klima uređaj
Opis
Opis
Sibinj Krmpotski - prodaje se velika kuća sa poslovnim prostorom i apartmanima. Kuća koja se nalazi na magistralnom putu, 12 km, od Novog Vinodolskog i 7 km od Senja na zemljištu od 203 čhv. Objekt je udaljen od mora cca 100 metara prvi red do mora. Kuća se sastoji od prizemlja +1 kat+2 kat, dvije garaže, pomoćnih objekata, dvorišta. Kuća ima i poslovni prostor (uhodani restoran, obiteljski stan te sobe i apartmane). Na prvom katu se nalaze dva stana i dvije turističke jedinice sve ukupne površine je od 283,29 m2. Svaka jedinica ima dnevni boravak, kuhinju, ukupno četiri spavaće sobe s kupaonicama, hodnika natkrivene terase, otvorene terase. Na drugoj etaži je sveukupno 5 turističkih jedinica sveukupne površine 180,71 m2. Sastoji se od 6 spavaćih soba, hodnika, kuhinja, kupaonica, terasa, studia, dnevne sobe s kuhinjom i kupaonicom, te stepeništem je povezana i treća etaža na kojoj se nalaze tri turistička apartmana od sveukupne površine 156,72 m2. Sastoji se od 3 spavaće sobe od toga svaka spavaća soba ima svoj dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu i terasu. Kuća također ima i dvije turističke sobe s dvije kupaonice s posebnim ulazima koji izlaze na zajedničku terasu s zajedničkom kuhinjom (neovisni su od glavnog ulaza u kuću) sve ukupne površine 56,61 m2 od kojih se sastoje dvije sobe sa dva kupatila, natkrivene terase i kuhinje. Kuća je vrijedna pažnje i bogata ponudom za buduće vlasnike. U svome središtu nalazi se crkvica Sv. Ilije sa malim grobljem koje je okružuje. Mjesto ima 15-ak kuća u kojem živi 50-ak stanovnika. Sa njegovih plaža pruže se prelijepi pogled na otok Krk i otok Prvić. U ljetnim danima plaže Sibinja izgledaju poput malih oaza u kojima svaki posjetitelj može pronaći svoj mir u moru i svemu što ono pruža i ugođaj.       Poštovani klijenti, u skladu sa Općim uvjetima poslovanja, naplaćuje se agencijska provizija. Više o tome možete pročitati na: www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.  

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
417711
Agencijska šifra
33329
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 192 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku