SNIŽENO!!!! UHODANA KUĆA ZA ODMOR S BAZENOM I 7144 m2 OKUĆNICE, Vrsar, Kuća

730,000.00 €
  • 43142 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
142 m²
Površina placa
7144 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
3
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2019
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Vrsar
Naseljeno mjesto
Vrsar
Poštanski broj
52450
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
3
Natkriveno parking mjesto
Da
Opis
Opis
SVETI LOVREČ, ISTRA - istarska kamena kuća SNIŽENA 22%. Kuća za odmor s bazenom i velikom okućnicom 7144 m² pruža idealnu priliku za bijeg od svakodnevice, te opuštanje u prirodnom okruženju. Nekretnina jamči brzi povrat investicije zbog izuzetno dobrog bookinga. U konkretnom slučaju kod ove kuće, sezona traje od početka travnja, pa sve do početka studenog. Kuća se prostire na prizemlje i kat koje čini 142 m², pružajući dovoljno prostora za udoban boravak. Nalazi se u mirnom selu nedaleko Poreča, Vrsara i Rovinja. Lokacija je razvijena, gdje prevladavaju većinom kuće za odmor. Kuća ima grijani bazen s dizalicom topline koji će vam omogućiti osvježavajuće trenutke i zabavu tijekom toplih dana kao i okućnica koja osigurava obilje intimnosti obzirom da kuću okružuje zemljište poljoprivredne namjene. Na vanjskom dijelu, tik uz bazen nalazi se prekrasna kamena ljetna kuhinja idealna za druženje uz dobru hranu i piće, te povijesni bunar, koji može poslužiti kao atraktivan dekorativni element i podsjetnik na bogatu povijest mjesta. Interijer Prizemlje kuće nudi prostran koncept otvorenog tipa koji uključuje kuhinju s manjom ostavom, dnevni boravak i blagovaonicu te wc. Prvi kat kuće ima tri prostrane spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, dok druge dvije dijele jednu zajedno. Ovo pruža privatnost i udobnost za sve goste ili članove obitelji. Sobe su dovoljno prostrane za udoban boravak, a prozori omogućuju prekrasan pogled na okoliš. Okućnica: Veliko poljoprivredno zemljište od cca 5000 m² oko kuće nudi priliku za razne aktivnosti na otvorenom, uključujući vrtlarstvo, voćnjak, ili čak male životinjske farme, ako to želite, a također, u sklopu zemljišta nalazi se stazica dugačka 400 metara za joging ili vožnju biciklom. Bazen je idealno mjesto za opuštanje i zabavu. Otvorena terasa oko bazena pruža dovoljno mjesta za ležaljke i vanjski aktivnosti. Ova kuća za odmor kombinira udobnost unutarnjeg prostora s prekrasnim okolišem i sadržajima na otvorenom. Pogodna je za obitelji koje žele provesti kvalitetno vrijeme zajedno ili za one koji traže mjesto za opuštanje i bijeg od užurbanog gradskog života. Za ogled i ugodno iskustvo kupovine nekretnine, kontaktirajte me: FILIP MARIĆ Ovlašteni agent GSM: +385 91/335-5350 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1510439

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
548470
Agencijska šifra
IS1510439
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 263 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku