SRIMA, novo, luksuzna vila, 190 m do mora, bazen, krovna terasa, Vodice, Kuća

665,000.00 €
  • 42188 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
188 m²
Površina placa
178 m²
Broj spratova
2
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Mar 05, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Vodice
Naseljeno mjesto
Srima
Poštanski broj
22211
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
2
Opis
Opis
SRIMA - Na prodaju luksuzno namještena i opremljena vila s bazenom, vrtom i krovnom terasom, u mirnom naselju Srima, udaljena svega 190 m od mora. Kuća S1 ukupne korisne površine 188,68 m2 je dvojni objekt koji ima tri etaže: prizemlje + 1. kat + 2. kat. Jedna od najvećih prednosti ove nekretnine je što je uređena za privatno korištenje i posvećena velika pažnja svim detaljima kako estetski tako i tehničko-funkcionalnim. Troetažni raspored pruža odvojenost zona: dnevni dio u prizemlju, spavaći dio na katu i dodatno krovna terasa pa se u kućanstvu odvija nesmetan boravak. Prizemlje se sastoji od velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom koja ima izlaz na natkrivenu terasu s bazenom i na uređeno dvorište površine 153 m2, ulazna lođa, hodnik, WC i spremište. Unutarnje stubište vodi na 1. kat gdje su smještene tri spavaće sobe, dvije kupaonice i velika lođa. Na 2. katu se nalazi krovna terasa površine 60,27 m2 s ljetnom kuhinjom i spremištem. Terasa je natkrivena drvenom pergolom, te je napravljena instalacija za jacuzzi. Pogled na more pruža se sa 1. kata te krovne terase. Kuća posjeduje dva parking mjesta ukupne površine 25 m2. Objekt je sagrađen vrhunskim materijalima i prema posljednjim graditeljskim standardima. Od opreme izdvajamo: protuprovalna vrata, ALU podizno-kliznim stijenama s roletama na električno upravljanje, komarnici, staklene ograde, električno podno grijanje u kupaonicama, kuhinji, dnevnom boravku i blagovaonici, svaka prostorija ima klima uređaj i TV/SAT priključak. Grijanje tople vode je preko jednoga bojlera smještenog u spremištu, priprema za video nadzor za dvije vanjske kamere. Stepenice su konzolne (lebdeće) čelične konstrukcije s drvenom oblogom i ogradom od čeličnih šipki u antracit boji. U dvorištu se nalazi bazen dimenzija 6,4m x 3,7m s opremom i obložen je keramičkim pločicama, ugodna rasvjeta. Osim zelenog dijela dvorišta, okoliš i parking je popločan betonskim opločnikom. Nekretnina je kompletno uređena i namještena - useljivo odmah. Cijena iznosi 665.000 € OSTALO RASPOLOŽIVO U OBJEKTU: Kuća S2 - PRODANO Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona. ID KOD AGENCIJE: H-157-S1

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
574743
Agencijska šifra
H-157-S1
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 221 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku