Stambeno-poslovna kuća, Općina Hadžići prodaja, Hadžići, Kuća

158,500.00 €
  • 73156 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
stambeno-poslovna
Površina
156 m²
Površina placa
936 m²
Broj spratova
3
Broj soba
7
Broj kupatila
3
Ažurirano
Nov 17, 2023
Lokacija
Država
Bosna i Hercegovina
Region
Kanton Sarajevo
Općina/Grad
Hadžići
Poštanski broj
71000
Proširi Mapu
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
Stanpromet.ba - agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju izdvaja prostranu dvospratnu stambeno-poslovnu kuću sa velikim dvorištem - Hadžići Prodaje se stambeno-poslovna kuća od 156m2 stambene površine, spratnosti P+2 sa 7+ parking mjesta i zasebnom garažom na parceli ukupne kvadrature 1092m2 u mirnom i sunčanom naselju Bare, Opština Hadžići. Prizemlje: Stambeno-poslovna zgrada na osnovnoj etaži ima dvije velike potpuno ustakljene prostorije u kojima se nalaze kuhinja i toalet. Na ovoj etaži se nalazi veliki dnevni boravak (iz kojeg se može stepenicama sići u podrum), sa kuhinjom, toaletom, kaminom, te luksuzno opremljena soba uređena u bosanskom etno stilu. Također se na ovom nivou nalazi sporedni ulaz u kuću, koji vodi direktno u jednu od velikih gorepomenutih ustakljenih prostorija. Taj ulaz krasi dugi hodnik sa američkim plakarom. Prvi sprat: Do ovog sprata se dolazi kvalitetnim drvenim stepenicama iz dnevnog boravka na prizemlju. Na prvom spratu se nalaze dvije spavaće sobe sa vlastitim balkonima. Na ovoj etaži je i veliko kupatilo sa tuš kabinom, te stepenice koje vode do tavana. Drugi sprat: U naravi se radi o potkrovlju, što je prostor namijenjen za spavanje, uz spremnike za skladištenje u kosinama. To je jedna cjelina sa dva prozora obložena drvetom. Podrum (Poslovne prostorije) Sastoji se od četiri velike odvojene prostorije, a to su: velika radna prostorija gdje je trenutno smješten veliki kancelarijski stol i police za biblioteku ili neku drugu namjenu, velika skladišna prostorijom sa ventilacijom, prostrani hodnik, ostava, kupatilo sa WC-om i još jedan WC i dodatna manja prostorija. Garaža: S bočne strane kuće se prilazi velikoj garaži za dva automobila sa električnim rolo-vratima, alarmom i video nadzorom. Oko objekta se nalazi desetak stabala jabuka, četiri kruške, dva oraha, veliko stablo trešnje, tri stabla višanja, stabljike aronije, ribizle i maline. Lokacija: Makrolokacijski gledano nekretnina je pozicionirana u vikend naselju Bare, koje broji oko 40 kuća/vikendica. Dvadesetak minuta je udaljena od Sarajeva automobilom, te je time dovoljno blizu gradu i njegovom urbanom sadržaju, a opet dovoljno daleko da se sačuva sva moguća privatnost. Stanpromet.ba - agencija za nekretnine Agent Kristijan 062943332 ID KOD AGENCIJE: 501332

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
538814
Agencijska šifra
501332
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 125 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku