SUPETAR KUĆA 250 M2, Supetar, Kuća

580,000.00 €
  • 84250 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
250 m²
Broj soba
8
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Splitsko-dalmatinska županija
Općina/Grad
Supetar
Naseljeno mjesto
Supetar
Poštanski broj
21400
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Broj parking mjesta
5
Opis
Opis
SUPETAR KUĆA U BLIZINI MORA Prodaje se kuća koja je polovina dvojnog objekta površine 250m² koja se sastoji od 4 apartmana sa posebnim ulazom. Supetar je grad u Hrvatskoj, najveće naselje na otoku Braču te gospodarsko, kulturno i turističko središte otoka Brača. Smješten je na sjevernoj strani otoka Brača, nasuprot grada Splita, a površina mu je oko 30 km². Supetar je sa Splitom povezan direktnom trajektnom linijom. Trajekti iz Splita i Supetra polaze po 10-12 puta dnevno, a u ljetnim mjesecima i mnogo češće. Plovidba traje oko 50 minuta. Kuća se nalazi u centru Supetra, sa pogledom na more. Prodaje se istočni dio dvojnog objekta koji se sastoji od 4 apartmana i 5 parking mjesta. Dva apartmana se nalaze u prizemlju, a dva na drugom katu. Svaki apartman je registriran za 5 osoba, površine cca 50m² plus terasa. Sve terase u apartmanima su natkrivene, dvije terase su površine 9m², a dvije su površine 15m². Udaljenost od mora je 150 metara, a od centra 800 metara. Istočni dio dvojnog objekta koji se i prodaje je zapravo već uhodan u posao iznamljivanja, posluje se svih 12 mjeseci u godini, zbog svoje atraktivne lokacije. Postoji mogućnost nadogradnje jednog kata plus visoko potkrovlje ukupne površine 200m². Vlasništvo 1/1. Ovo je odlična poslovna prilika ili prilika za prekrasnu kuću za Vašu veliku obitelj. Uz navedenu nekretninu ne prodaje se samo nekretnina spremna za useljenje već i sama lokacija iste, koja se nalazi u jednom mirnom okruženju, a opet dovoljno blizu svih popratnih sadržaja za život, što budućem kupcu daje mogućnost uživanja u istoj u smislu obiteljskog života, a isto tako i bavljenja turizmom te brzom povratu uloženih sredstava. Obratite se nam s povjerenjem. Dora Radujko 00385(0)91 956 58 22 ID KOD AGENCIJE: ST191

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
582324
Agencijska šifra
ST191
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 46 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku