Suvremena villa u Medulinu, Medulin, Kuća

1,297,000.00 €
  • 74275 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
275 m²
Površina placa
1150 m²
Broj spratova
1
Broj soba
7
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2020
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Medulin
Naseljeno mjesto
Medulin
Poštanski broj
52203
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Opis
Opis
Na prodaju je prekrasna novoizgrađena vila na velikoj parceli od 1300 m2. Nalazi se na mirnoj lokaciji u Medulinu, na svega par minuta od trgovina, škole, restorana te drugih zabavnih sadržaja. Kuća je kompletno ograđena električnim sustavom i nudi potpunu privatnost te je na okućnici moguće parkirati više vozila. Na uvijek osunčanoj južnoj strani dvorišta smješten je i bazen od 20 m2 te sunčalište sa ljetnom kuhinjom koja je natkrivena pergolom. Stražnji dio prostrane okućnice rezerviran je za zelenu površinu te razne sportove u kojima mogu uživati svi uzrasti. Kuća se sastoji od prizemlja i kata, ukupne stambene površine od 275 m2. Prizemlje je koncipirano kao prozračni open space prostor kojega osvjetljavaja masivna staklena stijena a sastoji se od kuhinje sa otokom, blagovaonice te dnevnog boravka sa kaminom. Na prvoj etaži još je smještena i spavaća soba sa kupaonicom, garderoba, wc te vešeraj. Unutarnje drvene stepenice vode na kat kuće gdje se nalazi spavaći dio od 4 spavaće sobe te dvije kupaonice. Glavna spavaća soba ima zasebnu kupaonicu te walk in ormar sa izlazom na terasu sa koje se pruža pogled na more. Napravljene su pripreme i za krovnu terasu. Kuća je suvremeno opremljena i metodično dizajnirana do zadnjeg detalja. Postavljen je video nadzor, grijani vanjski bazen, podno grijanje te inovativni fan-coil sustav grijanja i hlađenja, čak je izvršena priprema za postavljanje solarnih ploča. Ova nekretnina rijetka je prilika obzirom na sofisticirani dizajn te prostranost zemljišta koje budućem kupcu nudi mogućnost komfornog života u privatnosti obiteljskog doma, dok isto tako omogućuje uspješno turističko poslovanje i brži povrat uloženih sredstava. Kontaktirajte nas kako bi Vam ponudili personalizirani pristup i diskretnu uslugu pronalaska nekretnina po Vašim željama i potrebama! LORENA KOGEJ Agent s licencom Mob 091/738-7200 Telefon 052/639-276 [email protected] ID KOD AGENCIJE: IS1507550

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
468942
Agencijska šifra
IS1507550
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 140 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku