Svetvinčenat - prodaja kuće sa poslovnim prostorom, 165 m2, Svetvinčenat, Kuća

230,000.00 €
  • 8165 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
stambeno-poslovna
Površina
165 m²
Broj soba
8
Ažurirano
Nov 22, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Svetvinčenat
Naseljeno mjesto
Svetvinčenat
Poštanski broj
52342
Opis
Opis
Svetvinčenat - prodaja stambeno-poslovnog objekta na odličnoj lokaciji, 165 m2, 2 stana i poslovni prostor! Svetvinčenat je jedan od istarskih dragulja u kojem se posljednjih godina sve više oživljava turistička ponuda što je za ovu nekretninu veliki plus i sigurnost u daljnje investiranje. Nekretnina nudi poslovni prostor kao i mogućnost smještaja u dva stana. Grad posebno živne kroz razne manifestacije koje se odigravaju u atraktivnim povijesnim prostorima ovog malog gradića. Najpoznatija događanja su: Srednjovjekovni festival, Fešta mladega vina, Festival plesa i neverbalnog kazališta te mnoga druga događanja koja dovode u mjesto veliki broj posjetitelja. Stambeno poslovni objekt u nizu, nalazi se u samom centru Svetvinčenta na izvrsnoj lokaciji! Kuća se prodaje u cijelosti, sastoji se od prizemlja, prvog i drugog kata sa pogledom na kaštel. U prizemlju se nalazi poslovni prostor, korišten u ugostiteljske svrhe. Sastoji se od jedne prostorije gdje se nalazi šank, i u sklopu prostorija za objed, kuhinje koja ima krušnu peć i wc, te je uređeno i spremno za korištenje. Prvi i drugi kat osmišljeni su kao dva zasebna stana sa odvojenim ulazima, a sastoje se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i kupaone. Grijanje je na drva. Zbog lokacije na kojoj se nalazi nekretnina, obećava jako brzi povrat investicije. Cijelo mjesto postaje sve više traženo, što znači i veća potražnja za nekretninom koja nudi dvije mogućnosti - poslovni prostor i smještaj! Nekretnina se prodaje u trenutnom stanju.     DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM: Agent: Rebeka T. ǀ Mob: 099 281 6562 ǀ E-mail: [email protected]       Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
538088
Agencijska šifra
34933
Telefon za kontakt
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 195 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku