Tribunj - Dvojna kuća S2 sa pogledom na more, blizu plaže, Tribunj, Kuća

624,500.00 €
  • 64195 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
195 m²
Površina placa
155 m²
Broj spratova
2
Broj soba
6
Broj kupatila
4
Ažurirano
Feb 01, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Tribunj
Naseljeno mjesto
Tribunj
Poštanski broj
22211
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
A+
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Tribunj - Prodaje se prekrasna dvojna kuća na super lokaciji, udaljena svega 500m od marine, 600m od plaže, te 800m od centra mjesta. U objektu se prodaju obje polovice, S1 i S2, te obje imaju prekrasan pogled na more. Projekt je trenutno u fazi završene gradnje. Plairani rok završetka gradnje je lipanj 2024. Zgrada će u potpunosti biti useljiva krajem Lipnja ove godine Kuće su građene vrhunskim materijalima, od strane certificiranih građevinskih tvrtki i opremljeni visoko kvalitetnom opremom. Vanjska stolarija je „Trohadil“ najnovije generacije profila i stakla najviših energetskih i mehaničkih standarda, opremljena komarnicima i roletama na el. pogon. Ulazna vrata su protuprovalna eminentnog proizvođača Hml itd. Uz spomenutu ugrađenu vrhunsku građevinsku opremu i materijale objekti će biti opremljeni i sa podnim grijanjem svih sanitarnih čvorova , blagovaonice i dnevnog boravka, klimatizacijski uređaji za hlađenje i grijanje najnovije generacije biti će instalirani u svim prostorijama, objekt će biti opremljen sa smart prekidačima za svjetla. Također objekt će biti opremljen video nadzorom. Na objektu će se izvršiti priprema kompletne el. Instalacije za fotonaponsko napajanje. Oprema bazena uz visoki standard osnovne opreme uključuje protustrujno plivanje, rasvjetu bazena, izo termički prekrivač sa stalkom za namatanje, priprema za toplinsku pumpu i automatsko doziranje kemikalija za kondicioniranje vode bazena. Kuća S2 ima 195,16m2 neto korisne površine sa uračunatim koeficijentima, te se sastoji od: natkriveni ulaz, dnevni boravak, kuhinja i blagovaona, stubište, spremište, hodnik, wc, terasa, natkrivena terasa, stubište koje vodi na prvi kat, spavaća soba 1, kupaonica, spavaća soba 2, kuponica, hodnik, spavaća soba 3, stubište, spavaća soba 4, kupaonica, ljetna kuhinja, terasa, natkrivena terasa Kući pripada dvorište 110m2, vanjska terasa i bazen 45m2 Cijena iznosi 624.500,00€ OSTALO RASPOLOŽIVO U OBJEKTU: Kuća S1 PRODANO ID KOD AGENCIJE: 1689

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
565759
Agencijska šifra
1689
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 130 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku