TROGIR ČIOVO - KUĆA TROKATNICA, Trogir, Kuća

498,000.00 €
  • 65544 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
544 m²
Površina placa
537 m²
Broj spratova
3
Broj soba
6
Broj kupatila
5
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Splitsko-dalmatinska županija
Općina/Grad
Trogir
Naseljeno mjesto
Čiovo
Poštanski broj
21220
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Posredujemo u prodaji kuće koja se sastoji od prizemlja i 3 kata (P+3), sa 5 stanova, 2 manja u prizemlju, te po 1 veliki na svakom katu. Ukupno 544m2 stambene površine. Ispred kuće ima dovoljno mjesta za parking za više vozila. Nalazi se na Čiovu, ali spada pod Trogir, pa je zbog neposredne blizine grada Trogira idealna lokacija kao apartmanska kuća, kao i blizine Zračne luke Split koja je udaljena svega nekih 6km. Kuća je završena, ali nedostaje fasada, kao i unutarnje uređenje, ali sadrži svu potrebnu infrastrukturu koja je potrebna za funkcionalan život ili turistički boravak. Vlasništvo 1/1. *Malen, ali izuzetno šarmantan otok *Povezan mostom sa predivnim starim gradom Trogirom *Neposredna blizina gradu Trogiru koji je savršeno mjesto za odmor, a posebno se ističe zbog zanimljive povijesti i predivnih šljunčanih plaža. *Na samo 6km udaljenosti nalazi se Zračna luka Split, dok je grad Split udaljen svega 25km, što Čiovo i Trogir čini idealnom destinacijom za vaš odmor ili kao izbor za cjelogodišnji život. *Trogir je i brodski povezan sa Splitom, te trajektnim linijama za otoke Drvenik Veli i Drvenik Mali. Trogir se također odlikuje sa tri velike marine: ACI marina Trogir, *Nautička marina Baotić i SCT marina Trogir. *U nizu bogate turističke ponude izdvajamo i blizinu Nacionalnom parku Krka, te grad Šibenik koji su udaljeni svega 40ak minuta vožnje automobilom, Konjički klub Trogir Hanako, otok Šolta i niz drugih otoka u ovom dijelu predivnog dalmatinskog arhipelaga. *Vrhunska pozicija za sve koji žele mir dovoljno daleko od gradskih i prometnih gužvi, a dovoljno blizu za obilazak svih atraktivnih mjesta u ovom predivnom dijelu Dalmacije. *Bezbroj predivnih uvala sa šljunčanim i stjenovitim plažama *Na Čiovu se kontinuirano gradi jer je potražnja za nekretninama na ovom posebnom otoku velika, a inozemnim ulagačima je bitno olakšan proces zbog ulaska Hrvatske u zonu Schengena Stoga, zbog svega navedenog, nemojte propustiti biti vlasnikom nekretnine na ovoj predivnoj lokaciji! Nazovite nas jer za sva pitanja i informacije stojimo na raspolaganju! ID KOD AGENCIJE: ST690

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
537010
Agencijska šifra
ST690
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 127 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku