VILA S BAZENOM U OKOLICI LABINA, NA KRAJU SELA, Labin, Kuća

620,000.00 €
  • 54215 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
215 m²
Površina placa
1471 m²
Broj soba
5
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
2014
Zadnja adaptacija
2018
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Labin
Naseljeno mjesto
Labin
Poštanski broj
52220
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Opis
Opis
Ova prostrana kuća nalazi se u blizini grada Labina, i prostire se na površini od 215 četvornih metara. Kuća ima prizemlje i suteren, te je dizajnirana kako bi pružila udoban i luksuzan životni prostor. Prizemlje kuće sastoji se od prostranog ulaznog hodnika koji vodi do otvorenog dnevnog boravka i blagovaonice. Dnevni boravak je prozračan i osvijetljen, s velikim prozorima koji pružaju prekrasan pogled na vrt. Tu je udobna sjedeća garnitura i moderna televizija za uživanje u opuštajućim trenucima. Blagovaonica je prostor za obiteljske obroke i druženje, a otvorena je prema modernoj potpuno opremljenoj kuhinji s otokom. Kuhinja je opremljena najnovijom kuhinjskom opremom i ima dovoljno prostora za pripremu obroka. Također nalaze se ti i četiri spavaće sobe a svaka sa vlastitom kupaonicom koje su opremljene svim potrebnim sadržajima za udobnost i praktičnost. Tu je i gostinjski toalet. Kroz hodnik se pristupa stubištu koje vodi u suteren kuće. Ovdje možemo naći prekrasan vinski podrum te dodatni prostor za opuštanje i tjelesnu aktivnost. U sklopu objekta je sauna, idealna za opuštanje i revitalizaciju tijela i uma. Tu je također i teretana opremljena raznim fitness spravama i opremom kako bi omogućila vježbanje i održavanje tjelesne kondicije. Vanjski prostor kuće je prekrasan i uređen s vrtom koji sadrži raznoliko zelenilo, cvijeće i drveće. Okućnica je prostrana površine čak 1471 m2, sa navodnjavanjem, a garantira privatnost i mir. Tu je i prostrana terasa s vanjskim namještajem i roštiljem, idealna za druženje i uživanje na otvorenom. Kruna vrta je bazen površine 44 m2 koji pruža osvježenje i zabavu u toplim ljetnim mjesecima. Kuća je idealno smještena u blizini Labina, smještena na rubu mjesta, okružena zelenilom, omogućavajući vam lagan pristup svim sadržajima grada, kao i prekrasnim plažama i prirodnim ljepotama koje područje nudi. Ukratko, ova kuća površine 215 m² nudi sve što vam je potrebno za luksuzan i udoban životni prostor. S vlastitim kupaonicama u svakoj spavaćoj sobi, saunom, teretanom, prekrasnim vrtom s parkom i bazenom, pruža vam oazu mira i opuštanja u blizini Labina. ID KOD AGENCIJE: IS1508517

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
535845
Agencijska šifra
IS1508517
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 253 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku