Villa u prirodi, PROJEKT, Blato, Kuća

400,000.00 €
  • 15240 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
240 m²
Površina placa
34000 m²
Broj soba
15
Ažurirano
Apr 15, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Dubrovačko-neretvanska županija
Općina/Grad
Blato
Proširi Mapu
Opis
Opis
Na prodaju je projekt Ville na zemljištu površine 34000m2 kod mjesta Prižba na otoku Korčuli. Ova vila, koja se trenutno nalazi u projektnoj fazi, bit će prava oaza luksuza i odmora. Vila je pažljivo dizajnirana kako bi se savršeno uklopila u krajolik, koristeći kamene materijale i autentične elemente. Planirana stambena površina je 200m2 te će budućem vlasniku ponuditi vrhunsku udobnost i luksuz. Bazen, modernog oblika, bit će idealan za osvježenje i uživanje tijekom vrućih ljetnih dana. Terasa uz bazen stvorit će prostor za opuštanje i druženje sa obitelji i prijateljima. Jedna od najvećih prednosti ove vile je njezin smještaj u masliniku te nevjerojatan pogled na more koje je udaljeno oko 1 kilometar. Uz ovakvu lokaciju, svaki dan moći ćete uživati u prekrasnim zalascima sunca i mirnom pogledu na plavu pučinu. Vila se nalazi u blizini mjesta Prižba, koje nudi sve potrebne sadržaje za ugodan život ili odmor. Restorani s domaćom kuhinjom, trgovine i plaže udaljene su samo nekoliko minuta vožnje, pružajući Vam sve što je potrebno. Ova vila u projektnoj fazi pruža nevjerojatnu priliku za vlasnika da je personalizira prema vlastitim željama i potrebama. Budite dio izgradnje svog doma iz snova i stvorite prostor po vašoj mjeri. Ne propustite priliku za ovu jedinstvenu vilu na otoku Korčuli. Kontaktirajte nas kako biste saznali više informacija i počeli s ostvarenjem vaših snova o mediteranskom luksuznom domu. ID KOD AGENCIJE: DA1000195

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
527967
Agencijska šifra
DA1000195
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 171 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku