Vir, kuća u nizu, 80m od mora, novorenovirana, Vir, Kuća

285,000.00 €
  • 4293 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
93 m²
Površina placa
90 m²
Broj spratova
1
Broj soba
4
Broj kupatila
2
Ažurirano
Mar 27, 2024
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Vir
Naseljeno mjesto
Vir
Poštanski broj
23234
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Opis
Opis
Vir, Prodaje se kuća u nizu u potpunosti renovirana sa 2 odvojena apartmana na južnoj strani otoka Vira. Nekretnina se nalazi u naselju Prezida i udaljena je svega 80m od plaže (pogled na more pruža se sa kata kuće). Spojena je na gradsku infrastrukturu (vodovod i kanalizacija) te posjeduje glavno brojilo struje. U prizemlju objekta nalazi se jednosoban apartman površine bruto 49,14m2 koji se sastoji od bračne spavaće sobe, kuhinje spojene sa dnevnim boravkom, kupaonice, spremišta i terase. Vanjskim stepenicama penje se na kat kuće na kojem se također nalazi jednosoban apartman površine bruto 44,63m2 koji se sastoji od bračne spavaće sobe, kuhinje spojene sa dnevnim boravkom, kupaonice i terase sa pogledom na more. Oba apartmana klimatizirana na način da su postavljene 2 vanjske jedinice te 4 unutarnje. Prošle godine postavljene nove vodne i elektroinstalacije, stolarija, podne površine, sanitarije te namještaj. Parkirno mjesto osigurano u dvorištu objekta. Nekretnina se prodaje u potpunosti opremljena i odmah je spremna za preuzimanje. Prodajna cijena : 285.000 € plus 3.75% agencijske naknade ( s PDV-om ) Daljnja svojstva možete pronaći ovdje : https://mydalmacia.de/ Nije ono što tražite? Kontaktirajte nas za osobni pristup traženju vaše nekretnine. Podaci o lokaciji samo za registrirane kupce ! Posjeta objekta mogući su u bilo kojem trenutku ! Podrška kupoprodaje na njemačkom i hrvatskom jeziku ! Razgledavanje nekretnine moguće je samo potpisivanjem ugovora o posredovanju radi zaštite vlasnika od posjeta neregistriranih osoba i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. ID KOD AGENCIJE: 2304-K4325

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
584450
Agencijska šifra
2304-K4325
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 84 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku