VODICE, pametna kuća, pogled na more, bazen, sauna, Vodice, Kuća

1,150,000.00 €
  • 75227 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
samostojeća
Površina
227 m²
Površina placa
469 m²
Broj spratova
1
Broj soba
7
Broj kupatila
5
Ažurirano
Mar 25, 2024
Stanje
Novogradnja
Da
Izgrađeno
2021
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Vodice
Naseljeno mjesto
Vodice
Poštanski broj
22211
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Lokacijska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
VODICE - Prodaje se lijepa samostojeća vila s bazenom i garažom, smještena na laganoj uzvisini s pogledom na more i otoke. Udaljena od gradske vreve, okružena velikim osunčanim vrtom, poziva na odmor i uživanje. Udaljenost do mora je 700 m, a do centra grada 1000 m. Potpuno je namještena i opremljena za ugodan boravak tokom čitave godine i idealna je za privatno korištenje pošto je izuzetna pažnja posvećena detaljima, bilo da je riječ o estetici ili tehničko-funkcionalnim aspektima. Moramo istaknuti da je ovo pametna kuća, ima instaliranu automatizaciju kuće putem KNX sistema upravljanja (kompletna rasvjeta, grijanje, hlađenje, žaluzine itd. opremljeno smart tehnologijom i upravljanjem na daljinu). Prilikom gradnje vile korišteni su visokokvalitetni materijali prema najnovijim standardima gradnje. Opremljena s lijepim namještajem, vila pruža luksuzan i topao ambijent. Od opreme izdvajamo: protuprovalna vrata, ALU podizno-klizne stijene s roletama na električno upravljanje, komarnici, staklene ograde. Uz podno grijanje u svim prostorijama objekta, reguliranom pomoću toplotne pumpe, te klima uređajima u svakoj sobi, udobnost je zajamčena tijekom cijele godine. Dodatna sigurnost pružena je video-alarmnim nadzorom. Dvorište je privatno i potpuno ograđeno gdje se nalazi vanjski grill, bazen veličine 8x5 m s grijanjem bazenske vode, obložen je keramičkim mozaik pločicama i masažnim mlaznicama, sunčalište te vanjski tuš. Osim njegovanog zelenog dijela dvorišta, okoliš i parking je popločan betonskim opločnikom. Vrt je uredno održavan te ima automatsko navodnjavanje. Rasvjeta je diskretna i moderna te daje lijepo i funkcionalno osvjetljenje fasade, svih prostorija, okućnice i bazena. Kuća posjeduje tri parking mjesta. Vila modernog dizajna i funkcionalnog rasporeda ukupne bruto površine od 227,90 m2 izgrađena je na zemljištu ukupne površine 660 m2. Sastoji se od 2 etaže: prizemlje + kat. Prizemlje se sastoji od garaže, ulaza, kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka s izlazom na terasu na kojoj se nalazi sjedeća garnitura te vanjska pergola na struju, spavaće sobe, hodnika, dvije kupaonice od kojih jedna ima saunu, radne sobe, WC-a i spremišta. Unutarnje stubište obloženo je mramorom i vodi na kat gdje se nalaze tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i izlazom na terase, hodnik i garderobna soba. Cijena iznosi 1.150.000 € Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona. ID KOD AGENCIJE: H-164-M

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
583818
Agencijska šifra
H-164-M
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 212 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku