ZADAR, ZATON - Predivna kamena vila s grijanim bazenom, Nin, Kuća

950,000.00 €
  • 51250 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
u nizu
Površina
250 m²
Površina placa
562 m²
Broj spratova
1
Broj soba
5
Broj kupatila
1
Ažurirano
Mar 08, 2024
Stanje
Zadnja adaptacija
2014
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Zadarska županija
Općina/Grad
Nin
Naseljeno mjesto
Zaton
Poštanski broj
23232
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Broj parking mjesta
3
Opis
Opis
ZADAR, ZATON - Predivna kamena vila s grijanim bazenom Prodaje se prekrasna kamena vila u mjestu Zaton pokraj Zadra. Ukupna stambena površina vile sa svim pripacima iznosi 250 m2, a izgrađena je na parceli od 562 m2. Kamena fasada skladno je ukomponirana u mediteranski okoliš sa zelenim raslinjem i stablima masline, a rustikalno uređen interijer vjerno odražava mediteranski ambijent. Vila se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone i WC-a u prizemlju, te tri spavaće sobe i kupaonice na katu. Dvije spavaće sobe imaju balkon. Vila je klimatizirana, a u dnevnom boravku se nalazi i kamin. U prostranom i kompletno ograđenom dvorištu vile nalazi se konoba i spremište te prekrasan zeleni vrt s maslinama. U dvorištu su smješteni veliki grijani bazen i jacuzzi. Dostupna su tri parkirna mjesta. Vila je udaljena tek 500 m od najbliže plaže Pliša u Zatonu. Mjesto Zaton izuzetno je popularno turističko odredište, s obzirom na prekrasne plaže u okolici i blizinu urbanog centra grada Zadra koji je udaljen samo 15 km. Odmah pokraj Zatona nalazi se povijesni gradić Nin poznat po mnoštvu zanimljivih povijesno-kulturnih spomenika koji sežu i u predantičko doba. Primjerice, ondje možete vidjeti ostatke rimskog foruma, a u Ninu su pronađeni i ostaci srednjovjekovnih i starohrvatskih ratnih i trgovačkih brodica koje su se nazivale kondure. U Ninu se nalazi i najduža pješčana plaža u Hrvatskoj pod nazivom Kraljičina plaža. U ninskoj laguni je i lokalitet s ljekovitim blatom Peloidom, čija su blagotvorna svojstva bila poznata još i rimsko doba. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 17051

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
576333
Agencijska šifra
17051
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 43 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku