ŽURNO!!! Prodaje se kuća u Raslini kod Šibenik, Šibenik - Okolica, Kuća

160,000.00 €
  • 32120 m²
Nekretnina za
Prodaja
Tip kuće
dvojnica
Površina
120 m²
Broj spratova
2
Broj soba
3
Broj kupatila
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1958
Zadnja adaptacija
2021
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Šibenik - Okolica
Naseljeno mjesto
Raslina
Poštanski broj
22000
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
C
Parking
Broj parking mjesta
4
Opis
Opis
Raslina je malo slikovito turističko naselje udaljeno od Šibenika 13 km, smješteno na obali Prokljanskog jezera uskim kanalom povezanog s morem. Prokljansko jezero dugačko gotovo 7 km i široko 3 km, nastalo je u donjem toku rijeke Krke čiji je jedan dio proglašen nacionalnim parkom, a u vodi nastaloj miješanjem slatke i slane obitavaju posebne riblje vrste. U ovom prekrasnom malom turističkom mjestu, nudimo vam priliku da postanete vlasnikom ove prekrasno obnovljene kuće na tri etaže, udaljene svega 70 metara od mora. Ova kuća je doista posebna, s obnovljenim detaljima koji odišu karakterom i šarmom. Kuća je ukupne površine 108 m2 raspoređene na 3 etaže po 36 m2, te terasom od 8m2. Kuća ima dva zasebna ulaza. U prizemlju je smještena kuhinja, mala blagovaonica, kupaonica sa WC-om i ostava. Sa unutarnjim drvenim stepenicama ide se na prvi kat. Na prvom katu smještena je velika soba s kupaonicom i WC-om te se iz sobe izlazi na terasu. Iz terase stepenice vode u dvorište i na druga ulazna vrata. U dvorištu je smještena i malo spremište. Sa unutarnjim drvenim stepenicama ide se na drugi kat. Na drugom katu smještena je velika kuhinja, dnevni boravak s kutnom garniturom te mali WC. Prostorija je prepuna prirodne svjetlosti zbog prozora koji su smješteni na 3 strane. Kuća ima ugrađenu PVC stolariju, novi kvalitetno napravljen krov sa izolacijom. Kuća ima osiguran parking za 4 vozila. Vlasništvo 1/1, dokumentacija uredna. Ovo je prava prilika za vas da stvorite svoj mali raj uz more. Ako želite saznati više o ovoj prekrasno obnovljenoj kući, želite rezervirati termin ili imate bilo kakva dodatna pitanja, slobodno mi se obratite. Učinit ću sve što mogu da vam pomognem ostvariti vaše snove i osigurati da ova kuća postane vaš dom. Ne čekajte predugo, jer ova prilika može brzo proći! Obratite nam se s povjerenjem ID KOD AGENCIJE: DA1000197

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
534094
Agencijska šifra
DA1000197
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 132 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku