ISTRA, POREČ,OKOLICA - Novoizgrađeni hotel 500 metara od mora, Tar-Vabriga, Poslovni prostor

1.00 €
  • 30500 m²
Nekretnina za
Prodaja
Namjena prostora
uslužna djelatnost
Površina
500 m²
Broj spratova
3
Sprat
3
Broj soba
30
Ažurirano
Apr 10, 2024
Stanje
Izgrađeno
2021
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Istarska županija
Općina/Grad
Tar-Vabriga
Poštanski broj
52440
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Opis
Opis
ISTRA, POREČ,OKOLICA - Novoizgrađeni hotel 500 metara od mora Općina Tar-Varbiga smještena je između turističkih središta Poreča i Novigrada, nudeći njihov šarm nadohvat ruke, no ujedno njegujući vlastitu autentičnu ponudu u kojoj dominiraju maslinarstvo i ribarstvo, gostoljubivost domaćih ljudi i tradicija koja se prenosi s koljena na koljeno. Tar-Vabriga je općina sa šest naselja koja je nastala izdvajanjem iz grada Poreča. Priča počinje spajanjem dvaju mjesta u jedno, mjesta što sažimlju snažne kontraste u jedinstvenu cjelinu. Tu se istodobno nailazi na najveću rijeku istarskog poluotoka, Mirnu, kako se ulijeva u nemirno more i stvara čudesne slike u prirodi, ali i putove koji vode u unutrašnjost, carstvo svježih šuma i maslinika. Plantaže maslinika koji uokviruju Tar i Vabrigu te se spuštaju od zaleđa sve do mora, upravo zbog izvanrednog položaja daju najbolje maslinovo ulje u Europi Dozvolite da vas provedem kroz vrata luksuza i elegancije hotela koji se uzdiže na zapadnoj obali Istre kao pravo remek-djelo suvremenog hotela sa četiri zvjezdice. Njegova pozicija je bez premca - smješten samo 500 metara od obale Jadranskog mora, okružen zelenim poljima maslina i aromatičnim mediteranskim raslinjem. Sagrađen u 2021. godini svaki kutak ovog hotela nosi pečat pažljivo promišljenih detalja, od elegancije vanjske fasade do unutarnjeg uređenja koje ujedinjuje estetiku i funkcionalnost. Ova oaza ugode nudi 24 prostrane sobe koje mogu primiti ukupno 48 gostiju. Svaka soba pruža osjećaj suvremenog stila s naglaskom na udobnosti, opremljena prostorom za sjedenje, klima uređajem, televizorom, sefom i vlastitom kupaonicom opremljenom tušem. Uz vrhunski smještaj, hotel nudi i raznolik izbor sadržaja. Uživajte u gastronomskim čarima u restoranu, osvježite se u baru, organizirajte poslovne sastanke u konferencijskoj sali, održavajte kondiciju u teretani te se opustite uz vanjski (99 m2) i unutarnji bazen s masažom. Ovaj hotel nije samo investicija u prostor i luksuz, već i u priču koja povezuje tradiciju i inovacije, gostoprimstvo i profitabilnost. Ukoliko tražite priliku koja će vašim investicijama dodati dušu i omogućiti vam da kreirate nezaboravno iskustvo za svoje goste, ne tražite dalje - ovaj hotel je vaša prava destinacija. Detaljnije informacije dostupne su na upit, stojimo vam na raspolaganju kako bismo vam predstavili sve čarolije koje hotel donosi. Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja: www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja ID KOD AGENCIJE: 23310

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
515000
Agencijska šifra
23310
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 249 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku