MURTER, predivna villa s bazenom, 1. red do mora, centar grada, Murter, Poslovni prostor

2,700,000.00 €
  • 911928 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
928 m²
Broj spratova
3
Sprat
1
Broj soba
9
Broj kupatila
11
Ažurirano
Jul 19, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Šibensko-kninska županija
Općina/Grad
Murter
Naseljeno mjesto
Murter
Poštanski broj
22243
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Opis
Opis
MURTER - Na prodaju prekrasna vila, smještena na samoj rivi, nadomak mora, pruža vrhunski luksuz i povijesni šarm! Pogodan za korištenje u privatne ili u poslovne svrhe, objekat je posebne atmosfere i ugođaja te zanimljive pozicije. Preuređen je i koristi se kao mini-hotel, kategorije hotel baština (heritage hoteli). Sama vila datira iz 1898. godine i priznata je kao kulturno dobro. Temeljito i vrhunski je renovirana u ugostiteljske svrhe, za iznajmljivanje soba, suita, caffe bar i restoran, te dodatnim sadržajem kao što je wellness kutak. Dizajnirana je s naglaskom na detalje i kombinira modernu udobnost s tradicionalnim stilom i namještajem. Sastoji se od sveukupno četiri etaže. Netto površina objekta je 774 m2, dok je bruto površina 928,96 m2. Prizemlje odiše raskošću i elegancijom gdje se nalazi vanjska terasa s pogledom na more, caffe bar/šank, restoran i dobro opremljena kuhinja, sanitarije i garderobe osoblja, predprostor sanitarija za goste, 2 x sanitarije, dva skladišta, bazenska aparatura, bojleri za toplu vodu (solarno), klime, predprostor, prostor za masažu, teretana, sauna s tuševima, sauna, dodatni WC-ženski, WC-muški te praonica. Sveukupna netto površina prizemlja iznosi 311,62 m2. Prvi kat ima prostrani ulazni dio, recepciju i udobnu terasu s bazenom 25,20 m2 gdje su postavljene ležaljke za sunčanje i lounge garniture za sjedenje. Na ovom katu se nalaze i dva luksuzna suita, A1 i A2. Ukupna netto površina prvog kata iznosi 201,24 m2. Drugi kat sastoji se od hodnika, stubišta i tri predivna suite apartmana, A1, A2 i A3. Ukupna netto površina drugog kata iznosi 137,09 m2. U potkrovlju se također nalazi suite apartman i tri prekrasne sobe, S1, S2 i S3. Ukupna netto površina potkrovlja iznosi 126,48 m2. Kupaonice su renovirane 2019.g a namještaj je novo tapeciran, a parket u sobama prelakiran. Ova villa uspješno posluje kao mini-hotel već četrnaest godina, pružajući nevjerojatno iskustvo gostima. Dodatni sadržaji uključuju caffe bar s terasom na kojoj se poslužuje doručak, kao i kompletno opremljenu kuhinju koja je spremna za otvaranje restorana. Ako tražite istinsku raskoš i jedinstveno iskustvo uz samu rivu, ova luksuzna villa je pravi izbor za Vas. Cijena iznosi 2.700.000 € Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona. ID KOD AGENCIJE: PP9

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
506487
Agencijska šifra
PP9
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 106 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku