Opatija - stambeno-poslovni objekt s parkingom i pogledom na more, Opatija, Poslovni prostor

925,000.00 €
  • 124542 m²
Nekretnina za
Prodaja
Namjena prostora
ugostiteljstvo
Površina
542 m²
Broj spratova
3
Sprat
3
Broj soba
12
Broj kupatila
4
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1968
Zadnja adaptacija
2014
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Opatija
Naseljeno mjesto
Opatija
Proširi Mapu
Dozvole
Građevinska dozvola
Da
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
U izradi
Parking
Garaža
Da
Broj parking mjesta
7
Opis
Opis
Samo u Dogma nekretnine! Ako tražite stambeno-poslovni objekt u blizini mora a u isto vrijeme na mirnoj lokaciji morate pogledati ovu nekretninu. Samo 800 m od centra Opatije i mora smještena je ova kvalitetno izgrađena zgrada južne orijentacije i ukupne brutto površine 542 m2. Ispred zgrade nalazi se privatno, uređeno i asfaltirano parkiralište za više automobila. Kuća prostire se na tri etaže. U suterenu površine 52 m2 nalazi se prekrasan, svijetao prostor popločen keramičkim pločicama, kupaona s WC-om. Može poslužiti kao ugostiteljski, uredski prostor ili kozmetički salon. Prizemlje ukupne stambene površine 201 m2 to najljepši dio nekretnine a velika natkrivena terasa s koje pruža se pogled na cijeli Kvarner je izvrsna za budućeg vlasnika ako planira ovdje otvoriti ugostiteljski objekt. Tu nalazi se i glavni ulaz u kuću, hodnik koji vodi u dvije velike sale - 33 m2 i 22 m2, WC, veliku kuhinju i ostave. S prizemlja stepenice vode Vas na prvi kat površine 111 m2 stambene površine gdje se nalaze hodnik, velika kupaona, manja kuhinja , dnevni boravak s balkonom i 2 veće spavaće sobe s balkonom i 1 manja. Tu se nalazi i prostor za druženje s izlazom na natkrivenu terasu orijentiranu prema vrtu. U kući nalazi se i garaža i skladišni prostori. Iza kuće nalazi se veliki vrt gdje ima dovoljno mjesta za bazen, prostor za sunčanje i uzgoj voća i povrća za vlastite potrebe il potrebe restorana. Izgrađena je od cigle a zidovi, krov, pločice su u odličnom stanju. Idealna nekretnina za investiciju. Nekretnina može služiti i kao obiteljska kuća, kuća za odmor ili poslovni prostor: restoran, uredski prostori, kozmetički salon etc. Ako trebate dodatne informacije slobodno me kontaktirajte na broj mobitela/Whatsapp +385 95 826 55 49 ili putem maila [email protected] ID KOD AGENCIJE: 150526

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
540077
Agencijska šifra
150526
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 85 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku