Poslovni prostor Poslovni kompleks sanjkalište na prodaju, Ravna Gora, Poslovni prostor

750,000.00 €
  • 99409 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
409 m²
Površina placa
10000 m²
Broj soba
9
Broj kupatila
9
Ažurirano
Dec 28, 2023
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Primorsko-goranska županija
Općina/Grad
Ravna Gora
Proširi Mapu
Grijanje
Centralno grijanje
Da
Parking
Broj parking mjesta
1
Opis
Opis
Na parceli od 10.000 m2, a sve u građevinskoj zoni, postavljen je objekat za smeštaj i restoranom ukupne površine 300 m2 sve građeno u drvenim Finskim trupcima. Objekt ima pet konfornih soba i to jedna dvokrevetna, tri trokrevetne i jednu četvorokrevetnu tipa family room. Sobe su opremljene sa svojim kupatilom i wc, tv-satelt, klima uređajem kategorizirano sa tri zvijezdice. U prizemlju ima restoran s cca 40 sjedećih mjesta i kuhinjom opremljenu po HACAP-u. Nadalje objekt ima i vanjsku terasu sa cca 50 sjedećih mjesta. U sklopu kompleksa ima poseban objekat veličine 60m2 u kojem je moguće smjestit jednu obitelj, trenutno je u funkciji kao kancelarija sa dnevnim boravkom posebno spavaća soba i kupatilom. Pored sanjkališta je jedan natkriveni objekat koji služi kao vanjski kafić veličine 49 m2. Na parceli postavljeno je sanjkalište dužine 150 metara sa svojom pokretnom trakom dužine 90 metara. U sklopu sanjkališta postavljena je staza za snow tubby dužine 120 metara. Vrlo atraktivno jer upotrebljava se je ljeti i zimi. Uzduž sanjkališta postavljena su tri upojna bunara za priključenje topa za zasnježivanje na struju i vodu. Nadmorska visina parcele je cca 800 m. Prometno dobro povezana. Udaljena od autoputa cca 3 km. Imamo dva priključka na el. Energiju i to 2x50Kw/h Dva priključka za vodu Dva priključka na Internet i telefon Pročistač otpadnih voda Asfaltirano parkiralište za 10 do 15 vozila na donjem platou pored objekta te veliko neasfaltirano parkiralište na gornjem platou za cca 80 automobila. Cijena ukupnog opisanog kompleksa 750.000,00 € U ponudu nisu obuhvačeni top za zasnježivanje, ratrak i druga parcela veličine 11.000m2 koja je isto tako u građevinskoj zoni.

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
555193
Agencijska šifra
7817
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 168 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku