Poslovni prostor: Sombor, Stanisic, 85000 m2, Sombor, Poslovni prostor

20.000 €
  • 85000 m²
Nekretnina za
Prodaja
Namjena prostora
uslužna djelatnost
Površina
85000 m²
Površina placa
100 m²
Lift
Ne
Teretni lift
Ne
Objavljeno
Jul 02, 2014
Stanje
Novogradnja
Ne
Lokacija
Država
Srbija
Region
Vojvodina
Općina/Grad
Sombor
Dozvole
Građevinska dozvola
Ne
Lokacijska dozvola
Ne
Vlasnički list
Ne
Upotrebna dozvola
Ne
Dodatne informacije
Infrastruktura
  • Voda
Grijanje
Centralno grijanje
Ne
Parking
Garaža
Ne
Natkriveno parking mjesto
Ne

Opis
Opis
Tražimo investiciju od 200.000 eura, ili prodaja zemlje, objekata i opereme.Proizvodnja povrća u plastenicima (22 kom.)-10.800 m2 i na zalivnom polju 74.200 m2, ( plus 83.650 m2 zakup). instalirana tri bunara sa dubinskim pumpama 1750 lit/min, sa podzemnom razvodnom mrežom za hidrante fi 90 , dužine 1.520 m sa 45 priključna hidranta fi 75 mm. Plastenici su opremljeni sistemima za navodnjavanje kap-kap, veštačkom kišom, duplom folijom i agrilom za zimski period.Prehrana feltirizatorom sa centralnog mesta, preko razbodnih cevi sa ventilima za laterale.Proizvodnja na otvorenom zasniva se na 26 zalivnih polja opremljenih sa hidrantima i priključcima za veštačku kišu rasprskivačima i razvodnim matičnim cevima sa lateralima kap-kap, univerzalno prema potrebama proizvodnje. Prehrana preko sistema za fertilizaciju sa centralnog mesta.Napajanje.Plastenički kompleks na površini od 2,7ha, ograđen i pošumljen sa 50 stabala oraha, bagremom i drugim vrstama stabala. U središnjem krugu izgrađen akumulacioni bazen za navodnjavanje od 620m2, deponija za stajnjak kapaciteta- 900 m3. Za smeštaj proizvoda preko zime izgrađen podzemni magacin sa oko 500 m3 prostora.Proizvodnja sadnog materijala za sve plastenike , kao i za otvoreno polje obavlja se u rasadniku površine od 540 m2, koji je opremljen uređajima za grejanje i navodnjavanje, kao i sa mašinom za punjenje i usijavanje kontejnera. Za obavljanje svih radnih operacija od obrade do berbe postoje radne mašine i sva ostala oprema koja je neophodna za obavljanje proizvodnje.Za transport proizvoda obezbeđen je vozni prak- dva kamiona od 2 i 4 tone, pick-up nosivosti 700 kg, kao i terensko vozilo Land Rover.Lokacija imanja je na pravcu Stanišić-Aleksa Šantić, 8 km od Stanišić sa 6 km asfalta i 2 km zemljanog puta. Prostorna izolacija od izvora od bilo kojih zagađivača omogućava maksimalno ekološku proizvodnju povrća. Sve okolne površine koriste se za ratarsku proizvodnju. Kvalitet zemljišta je černozem II i delimično III klase, blago valovito sa podzemnim vodama sa statičkim nivoom od 15 m. i vodonosnim slojem od 18 m. Sa izdašnošću bunara od oko 1750 lit/min.Voda je pogodna za piće i navodnjavanje. Potreba električne energije zadovoljava se sa dva elektro-agregata generatora od 15 i 40 KWA. sa dizel motorima od 40 i 110 KS,ž. Postoji mogućnost dovođenja električne energije sa udaljenosti od 2160 m. Proizvodni i finansijski efekat sa 30 izvršnih radnika može da se ostvari u visini od 300.000 eura u bruto iznosu godišnje, pod uslovom da se ostvare prosečno dobri proizvodni rezultati.
Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
92663
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: NAN
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas
  • 2044 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
We were unable to find the requested address (Srbija, Vojvodina, Sombor) via Google street view due to Google street view doesn't have data for this address.
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Oglasi za poređenje
Trenutno nema oglasa za uporedbu
Zašto prijavljujete oglas
Poruka *
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.
Prijava
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku