POSLOVNO-STAMBENA ZGRADA STROSSMAYEROVA ČAKOVEC, Čakovec, Poslovni prostor

1,800,000.00 €
  • 752 m²
Nekretnina za
Prodaja
Površina
752 m²
Broj spratova
2
Ažurirano
Apr 15, 2024
Stanje
Izgrađeno
1970, 1985.
Zadnja adaptacija
2018.
Lokacija
Država
Hrvatska
Region
Međimurska županija
Općina/Grad
Čakovec
Proširi Mapu
Dozvole
Vlasnički list
Da
Dodatne informacije
Energetski razred
C
Opis
Opis
Na prodaju u strogom centru Čakovca je cijeli poslovno-stambeni kompleks u Strossmayerovoj ulici koji je ukupne bruto kvadrature 980,81 m2, a zgrada je etažnosti podrum, prizemlje, I. i II. kat. Zgrada je etažirana i prema etažnom elaboratu sastoji se od 4 poslovne i 2 stambene jedinice, od čega su 2 etažne poslovne jedinice smještene u podrumu i prizemlju, a zajedno čine prostor caffe bara "Arcus", 2 stambene jedinice su smještene na I.katu, a na II. katu su 2 etažne poslovne cjeline u potkrovlju. Caffe bar "Arcus" je neto korisne površine 426,7 m2, a prodaje se sa kompletnom ugostiteljskom opremom. Na jugozapadnoj strani zgrade je prije cca 10 godina promijenjeno krovište i crijep, a na suprotnoj strani zgrade je novi krov otprije 5 godina. Također je 2020. g. ofarbano pročelje sa šetnice. Vrlo kvalitetna stolarija metal-drvo i drvo sa izo staklom zbog jake zvučne izolacije. Kafić ima 25 godina tradicije uspješnog poslovanja, i kontinuirano je u njega ulagano na razne načine podrazumijevajući pod time zahvate i ulaganja u kvalitetu prostora, opreme i redizajniranja prostora. Poslovanje se kupuje s najmom potpisanim na 7 godina ukoliko budući vlasnik to želi, čime se odmah osigurava dugoročni priljev sredstava. Zahvati na prostoru podrazumijevaju i nove instalacije rađene unutar 7 godina, ostakljenje terase, pergo tendu s pomičnim krovom, ulaganje u sustav ventilacije, proširenje vanjske terase, a još se planira i kompletno urediti podrum vrhunskim pločicama, stolarijom i novim Geberit sanitarijama. Na I. su dva stana, jedan od 110,93 m2, drugi od 92,24 m2, a na II. katu se nalazi neuređeni tavan, iznimno visok da se dodatno može dobiti i galerija, te 2 zasebna stana. Prostor se prodaje u cijelosti, a potencijal koji ima je nevjerojatan za razne stambene ili poslovne djelatnosti. Kontakt: Ivana Zanjko Mađarić 0911788818 [email protected] ID KOD AGENCIJE: VZ1515

Dodatne kontakt informacije
Broj oglasa
543780
Agencijska šifra
VZ1515
  • Pogledaj QR Code Pogledaj QR Code
    • Trenutna ocjena: 0
    • Ukupno glasova: 0
  • Snimi kao PDF Snimi kao PDF
  • Prijavi neispravan oglas Cancel my report
  • 170 Prikaza
Ime vašeg prijatelja *
Email adresa vašeg prijatelja *
Vaše ime
Vaša email adresa
Poruka
Potvrdi da nisi robot *
Trenutno nema komentara na oglas.
Molimo da se prijavite ukoliko ste već registrirani, ili da se registrirate ukoliko ste novi korisnik, kako bi ste mogli upisati komentar.
Podaci o kreditu
Iznos kredita
/EUR
Trajanje kredita
godina/mjeseci
Kamatna stopa
%
Datum prve rate
Resetuj
Podaci o kreditu
Popunite formular i kliknite na "Izračunaj"
Plan otplate
Zašto prijavljujete oglas
Učitavanje...
Are you sure you want to cancel your report?
The account with the email address already exists on the site. To synchronize with Social Network Login plugin please enter the password to your account on the site.

Oglasi za usporedbu

    Još niste odabrali oglase za poređenje.
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravljena lozinka? Promijeni lozinku